Nieuws

BOV-Trofee
Let op! Dit artikel is al 1966 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dit jaar weer Junior Kamer Junior Trofee tijdens BOV-Trofee 2016

De voorbereidingen voor de BOV-Trofee 2016 zijn in volle gang. Onlangs zijn de vijf genomineerde bekend geworden welke dit jaar gaan strijden voor de BOV-Trofee. 

BOV-Trofee

Tijdens de uitreiking BOV-Trofee op 1 december aanstaande reiken ze vanuit de organisatie ook dit jaar weer de Junior Kamer Junior Trofee uit. Afgelopen jaar ging restaurant Houtloods er vandoor met de starterstrofee. Wie zou volgens jou aanspraak moeten maken op de Junior Kamer Junior Trofee?
Ze zoeken bedrijven die voldoen aan de volgende criteria;

  • Gevestigd in de regio Hart van Brabant.
  • Startende ondernemer, die niet langer dan 5 jaar aan het ondernemen is.
  • Aansluiting met het thema: The Next Generation

Graag ontvangen ze jou nominatie(‘s) met een toelichting via selectie@bov-trofee.nl voor 10 augustus 2016.

Meer informatie

Wellicht gaat het door jou genomineerde bedrijf er dit jaar met de JK Junior-Trofee vandoor! Voor nadere informatie over de BOV-Trofee kijk dan op de website van de Junior Kamer Hart van Brabant.

Vragen specifiek over de nominatieprocedure kun je via selectie@bov-trofee.nl stellen aan Joris van Caulil (06-14012989). De sluitingsdatum voor de inschrijvingen is 10 augustus 2016.

Dus ben er snel bij en nomineer het bedrijf dat volgens jou deze trofee verdiend! De Junior Kamer Hart van Brabant kijkt uit naar jouw nominatie voor de JK Junior-Trofee van 2016!

Reageer op dit bericht