Nieuws

sponsor van tilburg culinair
Let op! Dit artikel is al 182 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dit krijg je allemaal als sponsor van Tilburg Culinair

Tilburg Culinair is de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot het lekkerste weekend van Tilburg. Het laatste weekend van september laten de betere restaurants uit het 013-gebied zien wat ze waard zijn. Wist je dat dit evenement zonder een cent subsidie tot stand komt? Het festival draait he-le-maal op sponsors. Daar mag best iets tegenover staan. De organisatie weet precies hoe ze sponsors een perfect pakket aan kunnen bieden. Dit krijg je allemaal als sponsor van Tilburg Culinair!

Tekst door: Tilburg Culinair

Toegang tot het feest van het jaar

De openingsavond van Tilburg Culinair is legendarisch. Samen met de Kruikenconcerten is de openingsavond van ‘Culinair’ de place to be voor iedereen die van een feestje houdt. En vooruit, van lekker eten. Dit jaar maakt de organisatie er helemaal iets bijzonders van. De avond start om 18.30 uur met een volledig verzorgd viergangendiner dat bereid wordt door alle chefs van de deelnemende restaurants. Inclusief bijpassende wijnen, uiteraard. Het ontbreekt jou en jouw gasten aan niets. Na de koffie en het dessert gaan de tafels aan de kant en verandert het culinaire plein in een spectaculair feestpaleis. De openingsavond is vrijwel alleen toegankelijk voor sponsoren en hun gasten. En voor de paar gelukkigen die een van de weinige ‘losse’ toegangskaarten in de vrije verkoop weten te bemachtigen natuurlijk.

Trouwens, de avondkleding die vorig jaar nog verplicht was, mag je dit jaar lekker in de kast laten hangen.

Een zak vol Troskes!

Het Troske is het officiële betaalmiddel van Tilburg Culinair. Je betaalt er de mooie gerechtjes mee die tijdens het festival te krijgen zijn. En de bijpassende wijnen natuurlijk. Als sponsor van Tilburg Culinair krijg je een serieuze zak Troskes. Gouden Sponsoren kunnen rekenen op 150 muntjes. Als Zilveren Sponsor start je Tilburg Culinair met 50 muntjes in je zak. Meer dan genoeg voor een vloeiende start van het culinaire weekend.

Jouw logo schittert overal

Als je de afgelopen jaren weleens op het Culinaire Plein bent geweest, weet je dat Tilburg Culinair steeds visueler wordt. Kosten nog moeite worden gespaard om van Tilburg Culinair een feest voor het oog te maken. Op metershoge schermen komen voortdurend de logo’s van sponsoren voorbij.

Word je dit jaar sponsor? Dan maakt jouw geanimeerde logo wellicht elke paar minuten een rondje boven de hoofden van de bezoekers. Daar zorgen tientallen geschakelde monitoren voor. Vier dagen lang is jouw logo perfect zichtbaar, waar jij en jouw vrienden ook staan. (En ook als je er niet bent, trouwens.) Een betere manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij het juiste publiek is bijna niet denkbaar. Uiteraard sta je ook op de site en wordt jouw logo meegenomen in allerlei uitingen. Maar laten we eerlijk zijn: jouw bedrijfsnaam en -logo laten shinen tijdens het festival zelf is toch het leukste.

Je draagt actief bij aan het culinaire klimaat

Het 013-gebied zit in de lift. Ook culinair. Het aantal tentjes waar je meer dan lekker kunt eten is allang niet meer op één hand te tellen. Tilburg Culinair speelde daar een niet-onbelangrijke rol in. Sterker nog: het festival werd ooit opgezet omdat een krant schreef dat er in Tilburg op culinair gebied niets te beleven was. Als sponsor van Tilburg Culinair help actief mee om het culinaire niveau van Tilburg naar een nóg hoger niveau te tillen. Wie wil dat nou niet?

Last but not least: je eigen feestje tijdens de bedrijvenavond

Heb je nog puf na de feestelijke openingsavond? Als sponsor krijg je op vrijdag een heel restaurant op het culinaire plein tot je beschikking. Jij en jouw gasten worden ontvangen met een sprankelend aperitief. Daarna wordt er een mooi viergangendiner geserveerd. Inclusief wijn. En daarna is het… je raadt het al… feest. Welk restaurant op het culinaire plein een paar uur van jou is? Dat wordt bepaald door een onafhankelijke notaris. Op het moment dat we dit schrijven, is er nog ruimte voor één bedrijf tijdens de bedrijvenavond. Wil je aanhaken? Ben er dan héél snel bij.

Sponsor worden? Het kan nog!

We hebben goed nieuws voor je: er zijn nog een paar sponsorplekken open. Wil je bijdragen aan het lekkerste weekend van Tilburg? Mail de sponsorcommissie of bestel direct een sponsorpakket op de site.