Nieuws

tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 498 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Cheers to the freakin’ weekend: dit mag je niet missen

Het is misschien wel het fijnste scenario voor je weekend: een lege agenda zonder verplichtingen en alle tijd om leuke dingen te gaan doen. Nu hopen we dat dit bij jou het geval is, want er is weer genoeg te doen in Tilburg. Wat dan? Dat lees je onze uittips in voor 10, 11 & 12 februari 2017. 

Vrijdag 10 februari 2017

Heyhoef Cinema in het wijkcentrum

Wist je dat de Reeshof zo eens in de zoveel tijd een eigen bioscoop heeft? Dit weekend staat er weer een Heyhoef Cinema op het programma. De film El Secreto de sus Ojos wordt vertoond.

Traumahelikopter live in Cul de Sac

Garage rock trio Traumahelikopter uit Groningen reist vrijdag af naar het zuiden voor een spetterend optreden in Cul de Sac. Kaarten kosten €7,50.

Pleinvrees on tour in 013

Techno- en deephouseliefhebbers zijn aanstaande vrijdag in de poptempel van Tilburg te vinden. Bestel snel je kaarten want de kaartverkoop gaat rap!

Zaterdag 11 februari 2017

Prinsebal  in Poppodium 013

Een voorproefje krijgen van carnaval in Tilburg? Dan ben jij zaterdagavond in 013 te vinden. Alle verenigingen, kapellen en collegeleden uit Kruikenstad en omringende dorpen worden uitgenodigd. Kaarten zijn te koop op www.kruikenstad.nl.

Vitesse – Willem II

Voor slechts €8,- kun je naar Arnhem om Willem II te ondersteunen tegen Vitesse. Hoe je kaarten kunt bestellen kun je vinden op de website van Willem II.

Tonpraot gala bij Café Dongewijk

Wil je een avondje lachen? In de Reeshof komen zes tonpraoters hun beste grappen vertellen. Het Tonpraot gala begint om 20:00 uur.

Crazy Pianos in Theaters Tilburg

De zingende, swingende, uitdagende, humoristische muzikanten op de drum, saxofoon en brandweerrode piano’s maken er weer een muzikale rollercoaster van. Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar.

Zondag 12 februari 2017

Songwriters Sunday bij Jan van Besouw

Op zondagmiddag kun je in Goirle genieten van verschillende singer-songwriters. Het publiek kiest de nummers die ze willen horen! Kaartjes kosten €5,-.

DESTIL Trappers – Icefighters Leipzig

De Trappers spelen zondagmiddag om 15:00 uur de thuiswedstrijd tegen Icefighters Leipzig. De Tilburgse ijshockeyploeg is nog steeds aan het strijden om het kampioenschap in de Duitse Oberliga.

Live muziek in Café Hoegaarden

Op zondagmiddag genieten van gratis live muziek en een heerlijk speciaalbiertje? De Jurbena Jazz Band begint om 15:00 uur met spelen en het barpersoneel staat je bij in de keuze uit honderden speciaalbieren.

Sporten voor Jermaine de Wind

Zondagavond wordt er een bootcamp en yoga georganiseerd voor Stichting Mainlife. Voor €10,- doe je mee en de gehele opbrengst gaat naar Jermaine.

Meer weekend uittips

Naast deze uitgelichte uittips zijn er natuurlijk nog meer dingen te doen in Tilburg. Bekijk voor een compleet overzicht in de agenda van Tilburg.com. Heb je zelf nog leuke plannen? Schroom niet om ze hier achter te laten.

Reageer op dit bericht