Nieuws

15803481_227414534380487_9136345876199899136_n
Let op! Dit artikel is al 498 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dit mag je niet missen in Tilburg dit weekend

Pak je agenda er maar bij want ook deze week hebben we de leukste uittips voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder als je niks wilt missen in Tilburg dit weekend. 

Let op: het kan dit weekend gaan vriezen en sneeuwen.

Foto: Remco van Buren

Hele weekend

Shoppen in Tilburg

De uitverkoop is in volle gang en dat betekent dat je voor fijne prijsjes kunt shoppen in de binnenstad en bij verschillende winkelcentra in de stad. Ook boodschappen doen? Sla dan tijdens het shoppen de markt zeker niet over.

Vrijdag 13 januari 2017

Filmpje pakken in Tilburg

De kans is groot dat je tijdens de feestdagen een tegoedbon voor de bioscoop hebt gekregen. Ga vrijdagavond lekker naar de bioscoop. Dat kan in Tilburg bij Pathé, Euroscoop en Cinecitta.

Zumme Zinge in Poppodium 013

De eerste editie van Zumme Zinge staat vrijdagavond op het programma in 013. Alvast in carnavalssferen komen? Dan mag je dit evenement zeker niet missen.

DESTIL Trappers – Herner EV

De Trappers hebben de Meisterrunde van de Oberliga bereikt en maken nog alle kans op de tweede titel op rij. De eerste wedstrijd in de Meisterrunde staat vrijdagavond op het programma.

Zaterdag 14 januari 2017

St. Tropez en The Mighty Breaks in Café Extase

Luister je graag naar pop-rock en indie? Dan mag je deze optredens zeker niet missen. Kaarten zijn voor €9,50 te bestellen.

Sophie Francis in Café Philip

Deze 17-jarige vrouwelijke superstar-dj stond eerder op het podium met dj’s als Steve Aoki en Martin Garrix. Zaterdag is de in Café Philip aan de Korte Heuvel te bewonderen. De toegang is gratis.

Supersized RAW in Poppodium 013

Liefhebbers van raw-hardstyle zijn zaterdagavond en -nacht in Poppodium 013 te vinden. Met onder andere achter de draaitafels: Deetox en Bass Chaserz.

Zondag 15 januari 2017

Open dag Instituut Broers MBO

Op zoek naar een leuke studie of wil je graag van studie switchen? Dan is het belangrijk om je goed te oriënteren. Aanstaande zondag organiseert Instituut Broers MBO van 10:00 – 15:00 uur een open dag.

Jazz-band the Two Tones bij Bij Vermeer

Zondag is het weer heerlijk borrelen aan de Piushaven. Tijdens de Sunday Live kun je vanaf 15:00 uur genieten van een live-optreden.

Thrillermusical Vals! in het CC Jan van Besouw

Zin in een spannende musicalvoorstelling? Dan ben je zondagmiddag in het CC Jan van Besouw te vinden.

Fierce bierproeverij bij Stoffel Tilburg

Op zoek naar bijzondere bieren? Dan mag je deze bierproeverij van Schotse brouwer Fierce zeker niet missen. Voor €20,- geniet je van heerlijke hapjes en drankjes.

Willem II – NEC

Eindelijk, de winterstop zit erop! Willem II hervat de competitie met een thuiswedstrijd tegen NEC uit Nijmegen. Ze kunnen al jullie steun gebruiken om de punten in Tilburg te houden. Bestel snel je kaarten.

Meer uitgaanstips:

Bovenstaande activiteiten zijn slechts een aantal uittips bij ons bekend maar er is veel meer te doen in Tilburg dit weekend. Wil jij je eigen agenda verrijken? Dan raden we je vooral aan om onze uit-agenda te bekijken.

Reageer op dit bericht