Nieuws

tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 1603 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dit mag je niet missen in Tilburg dit weekend

Dit weekend heb je weer genoeg redenen om van de bank af te komen en te genieten van de vele evenementen en activiteiten in de stad. Wil je niks missen in Tilburg dit weekend? Lees dan snel verder voor de leukste uittips op 14, 15 en 16 juli 2017.

Foto: Mark de Lange

Vrijdag 14 juli 2017

Olof Lustrum Stadsdag

In de binnenstad van Tilburg worden verschillende activiteiten georganiseerd door studentenvereniging Olof. Dit doet de vereniging om Tilburgers te betrekken bij het lustrum van Olof.

Black & White party bij Café Brandpunt

Trek een goede witte outfit aan en ga op vrijdagavond lekker feesten bij Café Brandpunt. Uiteraard mogen de black & white shotjes niet ontbreken en is de entree gratis.

Zwartwerk bij Cul de Sac

Zin in een gratis dansfeestje op de vrijdagavond? Dan ben je bij Cul de Sac aan de Korte Heuvel te vinden. De soul-, funk-, disco- en houseclassics vliegen om je oren.

Zaterdag 15 juli 2017

Winkelen in Tilburg

De uitverkoop is gestart, de markt strijkt neer op en Koningsplein en daarom is zaterdag een perfecte dag om met je gezin of vrienden de stad in te gaan!

Repair Café bij Wijkcentrum In De Boomtak

Heb je spullen die gerepareerd moeten worden? Ga dan op zaterdagmiddag naar het wijkcentrum. Deskundige vrijwilligers gaan er samen met jou voor zorgen dat je spullen weer in orde zijn. Hiervoor vragen ze een vrijwillige bijdrage.

Open rondleiding Schrobbelèr

Een kijkje nemen achter de schermen bij Tilburgs spraakwater? Beleef de sfeervolle, bourgondische rondleiding bij Schrobbelèr. De rondleiding begint om 13:30 uur en kost €15,50 per persoon.

Zondag 16 juli 2017

Mercado d’Ibiza in de Spoorzone

De moderne hippiemarkt begint om 12:00 uur en haalt Ibiza naar Tilburg. Alles op het gebied van fashion, lifestyle, food en drinks is hier te vinden. Mercado d’Ibiza duurt tot 19:00 uur.

Start EK vrouwenvoetbal in Nederland

Tilburg is één van de speelsteden. Zondag wordt nog niet gevoetbald in Tilburg, de aftrap van het evenement plaats in Utrecht. In Tilburg worden verschillende fanzones ingericht.

Indische zondagsmarkt bij De Oliemeulen

Live muziek, demonstraties, dans en uiteraard heerlijke Indische gerechten zijn aanwezig. Natuurlijk kun je ook de verschillende exotische dieren bekijken. De ‘Pasar Minggu’ duurt van 11:00 – 20:00 uur.

Sunday live Bij Vermeer

Zondagmiddag kun je genieten van een borrel onder het genot van een live optreden aan de Piushaven. Je kunt Sunday Live van 15:00 – 17:00 uur bezoeken.

Meer weekend uittips

Naast deze uitgelichte uittips zijn er natuurlijk nog meer dingen te doen in Tilburg. Bekijk een compleet overzicht in de agenda van Tilburg.com. Heb je zelf nog leuke plannen? Schroom niet om ze hier achter te laten.

Reageer op dit bericht