Nieuws

16465744_1867408173515782_5553932655541616640_n
Let op! Dit artikel is al 491 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De leukste uittips in Tilburg dit weekend

Het laatste weekend voor carnaval staat op het programma. Hoewel er een aantal carnavalsactiviteiten worden georganiseerd, kunnen niet-carnavalsliefhebbers dit weekend nog hun hart ophalen. Lees snel verder voor de leukste uittips in Tilburg dit weekend. 

Foto: Hans Bertrams

Vrijdag 17 februari 2017

Beer en Bites bij Lokaal Zeven

Deze editie van Beer en Bites staat in het teken van Belgische bouwerij Omer vander Ghinste. Vijf verschillende speciaalbieren zullen de revue passeren en worden begeleid door heerlijke hapjes uit de keuken.

DESTIL Trappers – ESC Wedemark Scorpions

In de strijd om het kampioenschap in de Duitse Oberliga, spelen de Trappers aanstaande vrijdag in eigen huis tegen ESC Wedemark Scorpions. Er zijn nog een aantal kaarten.

The Get Down 013 in Cul de Sac

Terug naar de goede vibes van de jaren negentig? The Get Down 013, waar hiphop en RnB een grote rol spelen, staan in Cul de Sac. Entree is €5,-.

Kriss One invites Billy the Kit bij Café Philip

Resident dj Kriss One nodigt Billy the Kit uit voor een heerlijke clubavond in Café Philip. Het allermooiste: je hoeft helemaal niets te betalen om binnen te komen.

Zaterdag 18 februari 2017

Proefblaoze in de binnenstad

Vele kapellen en orkesten voorzien de winkelende kruik komende zaterdag van een carnavalesk sfeertje. Vergeet je groen/oranje sjaal niet aan te doen!

Dampende Americana bij Heyhoef Backstage

Ben je woonachtig in de Reeshof en wil je in je eigen wijk een concert bijwonen? Dat kan aanstaande zaterdag. Hidden Agenda Deluxe staat op het podium. Kaarten kosten €12,50.

Miss Melera + Olivier Weiter in Club Smederij

De hele avond staan de twee achter de knoppen. Ze combineren techno met deephouse, tech house en nog veel meer. Een kaartje kost €9,-.

Zondag 19 februari 2017

Willem II – AZ

Wanneer Willem II zondag weet te winnen van AZ, zijn ze vrijwel zeker uit de degradatiezone en kunnen ze zelfs naar boven kijken. Wellicht is het linkerrijtje dan zelfs haalbaar. Deze wedstrijd mag je dus niet missen.

Optreden en signeersessie Frank van Etten bij Media Markt

Ga je zondag winkelen in de binnenstad? Sla de Media Markt dan niet over. Daar kun je om 14:00 uur genieten van een optreden en signeersessie van Frank van Etten.

Factorium Festival Wintereditie

Het hoofdgebouw van Factorium wordt zondag omgebouwd tot één groot festival waar je kunt genieten van verschillende voorstellingen. De toegang is helemaal gratis.

Jazzith bij Café Hoegaarden

Speciaalbiertjes drinken op de zondagmiddag en ondertussen genieten van live muziek? Dan ben je zondag in Café Hoegaarden te vinden!

Meer weekend uittips

Naast deze uitgelichte uittips zijn er natuurlijk nog meer dingen te doen in Tilburg. Bekijk voor een compleet overzicht in de agenda van Tilburg.com. Heb je zelf nog leuke plannen? Schroom niet om ze hier achter te laten.

Reageer op dit bericht