Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1205 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dit mag je niet missen in Tilburg dit weekend

Vakantie in Tilburg: afgelopen week schreven we al een artikel met leuke activiteiten en uitstapjes voor het gehele gezin. Op zoek naar nog meer inspiratie? Misschien helpen we je nu verder door de leukste uitjes dit weekend uit te lichten. Lees snel verder wat je niet mag missen in Tilburg dit weekend. 

Foto: Willem van Breugel

Vrijdag 19 augustus 2016

‘Fry’day bij Waterjump Tilburg

Een week hard gewerkt of gewoon zin in een borrel? Waterjump transformeert de vrijdag naar ‘Fry’day. Lekker borrelen onder het genot van hapjes uit het vet. Toegang is gratis.

Dancetour DJ Clash bij Café Philip

Verschillende DJ’s strijden om een plekje op de main-stage van Dancetour. Liefhebber van aanstormend DJ-talent? Dan ben jij vanaf 21:00 uur in Café Philip te vinden.

Flamboyant in Studio Tilburg

Deze zomer brak Flamboyant verschillende festivals af. Begin deze maand stond hij nog meerdere keren op Solar geprogrammeerd en vrijdag draait hij een 6-uur lange set in Studio. Toegang is natuurlijk gratis.

Zaterdag 20 augustus 2016

Grotto Live in de Oude Warande

Deze editie staan Bridget and the Goldfish op het gras om een fijn concert te verzorgen. Het optreden start om 15:30 uur en de toegang is gratis.

Livemuziek bij The Talk

Harrie van Grinsven geeft om 21:00 uur een gratis optreden in de gezellige horecazaak op de Heuvel. Zowel op het terras als binnen kun je van zijn klanken genieten.

Ajax – Willem II

Willem II speelt de zware en altijd lastige uitwedstrijd in de Amsterdam Arena tegen Ajax. De wedstrijd is voor Willem II supporters zowel per auto als bus te bezoeken. Er zijn nog kaarten.

Zondag 21 augustus 2016

Kundalini Yoga in het Leijpark

Ontspannen op zondagochtend? Aanstaande zondag kun je meedoen aan Kundalini Yoga in het Leijpark. Entree is op donatiebasis. De sessie start om 10:00 uur.

Testloop Tilburg Ten Miles

Doe jij meet aan de Tilburg Ten Miles? De Tilburg Road Runners organiseren zondag een testloop in het Reeshofbos. De loop start om 10:30 uur.

T-Pride in de Piushaven

De kleinste gay parade van Nederland strijkt zondag in de Piushaven neer. Er is volop entertainment op het water en op de kade. Op zaterdag en zondag worden er verschillende pre- en afterparty’s georganiseerd.

Reageer op dit bericht