Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1663 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dit mag je niet missen in Tilburg dit weekend

Wil jij niks missen in het weekend van 19, 20 & 21 mei? Wij hebben de leukste uitjes in Tilburg dit weekend voor je op een rijtje gezet. Bekijk ze hier en begin maar vast met plannen!

Foto: 11 Shots Media

Hele weekend

Kermis Stappegoor

De tiendaagse kermis op Stappegoor opent dit weekend. De kermis is gratis te bezoeken en hanteert vriendelijke attractieprijzen. Bekijk dit artikel over de kermis voor meer informatie.

Europacup Inlinehockey toernooi op de Ireen Wüst IJsbaan

Van vrijdag t/m zondag wordt er een belangrijk inlinehockey toernooi georganiseerd in Tilburg. Verschillende landen, waaronder Nederland, zijn vertegenwoordigd. In het Nederlandse team spelen onder andere spelers van de Trappers. Lees verder. 

Vrijdag 19 mei 2017

Hausmagger in Cul de Sac

Genieten van heerlijke surfrocknummers met Nederlandstalige teksten in Cul de Sac. Het optreden van Hausmagger begint om 21:00 uur.

Voorronde Miss Travestie Verkiezing 2017

Voor de liefhebbers: bij Boerke Mutsaers wordt de tweede editie van de Miss Travestie Noord-Brabant verkiezing georganiseerd. Vrijdagavond is de eerste voorronde.

Ladies night in Theaters Tilburg

Na twee succesvolle revues zijn de Powervrouwen terug in Theaters Tilburg met een nóg gekker en nóg schaamtelozer programma. De voorstelling begint om 20:15 uur.

Zaterdag 20 mei 2017

Documentaire Whitney Houston in Pathé

Zaterdagmiddag vertoont Pathé Tilburg de voorstelling Whitney: Can I Be Me. Het gaat over het ongelofelijke en aangrijpende levensverhaal van Whitney Houston.

John West en Lange Frans In Concert

Dat rapmuziek en levenslied perfect samengaan bewijzen John West en Lange Frans met meerdere hits. Zaterdagavond geven ze een concert in 013.

Boef en de Gelogeerde Aap EP release in 013

Het was eventjes stil rondom het Tilburgse hiphop duo maar aanstaande zaterdag presenteren Boef en de Gelogeerde Aap hun nieuwe EP in 013. Er zijn nog kaarten.

Grootste Paleo event van het land

Zaterdag huisvest de Koepelhal het grootste evenement op gebied van Paleo producten. Verwacht kraampjes, workshops en lezingen. Entree is €47,-.

Zondag 21 mei 2017

Kleuterbios bij Pathé

Met de kleine naar de bioscoop? Pathé organiseert zondagochtend een kleuterbioscoop. Casper en Emma gaan de bergen in wordt vertoond.

Abdijentocht La Trappe

Verschillende fietsroutes gaan starten aanstaande zondag vanaf Abdijenklooster La Trappe. De regio ontdekken? Check dan de verschillende fietsroutes. 

Rondleidingen en proeverijen bij KraftBier

Een kijkje achter de schermen nemen bij een Tilburgse brouwerij die midden in de binnenstad is gevestigd? Dat kan aanstaande zondag!

Meer weekend uittips

Naast deze uitgelichte uittips zijn er natuurlijk nog meer dingen te doen in Tilburg. Bekijk een compleet overzicht in de agenda van Tilburg.com. Heb je zelf nog leuke plannen? Schroom niet om ze hier achter te laten.

Reageer op dit bericht