Nieuws

meimarkt
Let op! Dit artikel is al 358 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dit mag je niet missen in Tilburg dit weekend

Heerlijk! Door Pinksteren duurt hebben we wéér een extra lang weekend. Daarom hebben we ook deze week een XL-editie van de weekend uittips gemaakt. Er is mega veel te doen in Tilburg, waaronder onze favorieten Hap Stap, de MeiMarkt en het G-voetbalweekend. Lees snel verder als je niets wilt missen in Tilburg dit weekend. 

Evenementen het hele weekend

Tilburg Hap Stap Festival

Het gehele weekend kun je weer genieten van heerlijk eten, drinken en gave optredens in de Interpolistuin. Verschillende restaurants presenteren hun lekkerste gerechten. Een tip van de redactie: ga zeker op vrijdagmiddag om 17:00 uur richting Hap Stap voor de grootste Vrijmibo van Tilburg!

G-voetbalweekend Tilburg

Van vrijdag 2 juni tot en met zondag 4 juni vindt het G-voetbalweekend plaats bij Amarant. Het evenement trekt jaarlijks zo’n 5.000 bezoekers en is uniek in de Benelux. Ook de verkiezing ‘Beste mascotte van Nederland’ wordt hier georganiseerd!

MeiMarkt in de Tilburgse binnenstad

Van zaterdagavond tot en met zondagmiddag strijkt één van onze favoriete Tilburgse evenementen weer neer in de binnenstad: de MeiMarkt! Je kunt de hele avond, nacht en volgende dag rondslenteren over de markt en voor een habbekrats spulletjes kopen.

Vrijdag 2 juni 2017

Koreaanse proeverij bij Inza’s Seoulkitchen

Speciaal voor lezers van Tilburg.com organiseert Inza’s Seoulkitchen op vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni een Koreaanse proeverij. Laat bij je reservering weten dat je dit op Tilburg.com hebt gelezen en je ontvangt een fikse korting.

Disco Snolly seizoensafsluiter bij Cul de Sac

Het gezelligste discofeestje van Tilburg is voor het laatst voor de zomerstop terug op de Korte Heuvel. Entree is €2,50 voor een avond vol plezier.

Muziekmarathon in de Reeshof

Drie weken lang wordt er in verschillende wijken van Tilburg aan één stuk door muziek gemaakt. Vrijdag is de Reeshof aan de beurt. In de Gierkerkstraat treedt het Sjoerd van Bommel trio en Tuff Enuff op.

Zaterdag 3 juni 2017

Onthulling Frederikstraat en stadswandeling 2.0

De nieuwe straat tussen het Pieter Vreedeplein en de Heuvelstraat wordt feestelijk onthuld. Vervolgens kun je meelopen met een gratis stadswandeling. De gemeente en projectontwikkelaars nodigen iedereen van harte uit.

Muziekmarathon in MFA de Poorten

Drie weken lang wordt er in verschillende wijken van Tilburg aan één stuk door muziek gemaakt. Zaterdag is MFA de Poorten tijdens de officiële opening van het evenement aan de beurt. Je geniet van verschillende previews van Muziekmarathon-onderdelen.

Zondag 4 juni 2017

Pinkster picknick in het Peerke Donders Park

Bezoekers mogen zelf hun eten en drinken meenemen en de organisatie zorgt voor een optreden van een troubadour.

Café Philip invites Freddy Moreira

Freddy Moreira is momenteel ongeveer de populairste DJ van het land. Op Eerste Pinksterdag draait hij in Café Philip en de clubavond is gratis te bezoeken.

Platen met Pinksteren bij Cul de Sac

Zes dj’s draaien op vier draaitafels constant op vinyl. Het belooft een mooie dansavond te worden met een hoop old school vibes. De entree is helemaal gratis.

Maandag 5 juni 2017

Wandelbosmarkt tijdens de Muziekmarathon

Een hele dag vertier met een grote vrijmarkt, een gezellig terras, diverse kinderattracties en optredens van onder meer Patrick Dano, Jeffrey Heesen en Charlène. Dat wordt een heerlijke dag in West!

Rommelmarkt op Winkelcentrum Heyhoef

In Winkelcentrum Heyhoef wordt op Tweede Pinksterdag een particuliere rommelmarkt georganiseerd. De winkels zijn ook allemaal geopend.

Bondfilm For Your Eyes Only in Pathé

Als eerbetoon aan de overleden Sir Roger Moore wordt deze Bondfilm uit 1981 vertoond in de bioscoop. De film begint om 20:30 uur en kaarten zijn te reserveren.

Meer weekend uittips

Naast deze uitgelichte uittips zijn er natuurlijk nog meer dingen te doen in Tilburg. Bekijk een compleet overzicht in de agenda van Tilburg.com. Heb je zelf nog leuke plannen? Schroom niet om ze hier achter te laten.

Reageer op dit bericht