Nieuws

piusplein
Let op! Dit artikel is al 400 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dit mag je niet missen in Tilburg dit weekend

Na een korte een lang Paasweekend en een korte werkweek kun je de weekendsfeer gewoon nog even doortrekken. Met een werkdag minder hoef je waarschijnlijk minder uit te rusten en kun je lekker de hort op. Wij hebben de leukste uitjes in Tilburg dit weekend weer voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder. 

Vrijdag 21 april 2017

Social Cinema in De NWE Vorst

Filmmakers laten tijdens Social Cinema verschillende maatschappelijke thema’s zien. Tijdens deze editie praat Social Cinema met filmmaker Jesse van Venrooij die werkt aan een docu over Eelco de Gooijer die via euthanasie uit het leven is gestapt.

Tuinstraat wandeling

De Stadsgidserij neemt je mee door de Tuinstraat en aangrenzende straten. Hierover krijg je de meest uiteenlopende informatie en kun je de sfeer van de Tuinstraat letterlijk proeven.

SC Heerenveen – Willem II

Willem II speelt op vrijdagavond in het hoge noorden tegen SC Heerenveen. Je kunt de wedstrijd zowel met de auto als bus bezoeken. Voor de verkoopinformatie kun je het beste de website van Tilbo bekijken. In Tilburg de wedstrijd volgen? Dat kan bij Ruby’s Irish Pub.

Zaterdag 22 april 2017

Speelpark in Winkelcentrum Heyhoef

Zaterdag strijkt er van 11:00 – 16:00 uur een speelpark in Winkelcentrum Heyhoef neer. Er zijn springkussens, klauterwanden, bouwblokken en er is een autopark. Leuk om met het hele gezin te shoppen.

Marc van der Linden signeert bij Gianotten Mutsaers

Royalty Marc van der Linden brengt een special ‘WA50 Portret Van De Koning’ uit. Hij komt hem aanstaande zaterdag om 15:00 uur signeren.

Down to Earth in Cinecitta

De film wordt eenmalig vertoond in Cinecitta en start om 16:00 uur. Het gaat over een gezin dat een jaar lang leefden bij verschillende volksstammen over de hele wereld.

Fremdkörper club event in Club Smederij

De hele nacht geniet je van performances, sounds en 360 graden visuals. De avond wordt uitgevoerd door studenten van Fontys Hogeschool voor de Kunsten.

Zondag 23 april 2017

Truck Tour Tilburg

270 vrachtwagens rijden de regio door met aan boord mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Traditiegetrouw is dit een schitterend evenement dat veel bekijks trekt in de regio.

Voorjaarsfestival voor blije bijen & vrolijke vogels

Voorjaarsfestival voor blije bijen & vrolijke vogels is hét voorjaarsfeestje voor stoere, actieve kinderen en hun (groot)ouders. De entree voor volwassenen is €2,-. Kinderen kunnen bij een ingekleurde kleurplaat gratis naar binnen.

HC Tilburg – Den Bosch

Heren 1 van HC Tilburg speelt dit seizoen op het hoogste niveau. Zondag spelen ze om 14:45 uur tegen Den Bosch. Deze Brabantse derby is gratis te bezoeken.

Finale Oberliga: DESTIL Trappers – Tölzer Löwen

De tweede wedstrijd in de best-of-five serie in de finale start om 15:00 uur op Stappegoor. De Trappers hebben in totaal drie overwinning nodig voor het kampioenschap. Promoveren doen ze overigens sowieso niet.

Meer weekend uittips

Naast deze uitgelichte tips zijn er natuurlijk nog meer dingen te doen in Tilburg. Bekijk voor een compleet overzicht in de agenda van Tilburg.com. Heb je zelf nog leuke plannen? Schroom niet om ze hier achter te laten.

Reageer op dit bericht