Nieuws

tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 1627 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dit mag je niet missen in Tilburg dit weekend

We hopen dat jullie dit weekend de stadsgrenzen niet verlaten want er is weer heel veel te doen in onze mooie stad. Pak je agenda erbij, bel je vrienden op en lees in dit artikel wat je niet mag missen in Tilburg dit weekend.

Voordat we het vergeten: de zomer is woensdag officieel begonnen en daarom vroegen we twee Tilburgse dj-talenten naar hun top (0)13 zomerplaten dit jaar. Beluister ze hier om al helemaal in de weekendvibe te komen. En dan nu de leukste uittips.

Hele weekend

Festival Mundial

Op zaterdag en zondag weten duizenden festivalgangers de weg naar de Spoorzone te vinden. Festival Mundial staat dan op het programma. Wij maakten alvast een mini-festivalgids. Er zijn overigens nog een aantal kaarten.

Vrijdag 23 juni 2017

Haringparty Bij Vermeer

Het haringseizoen is geopend en daarom organiseren ze een haringparty aan de Piushaven. Vanaf 17:00 uur is iedereen welkom voor een borrel en een Hollandse nieuwe.

Stadsgidsvaartocht door de Piushaven en omgeving

Tilburg te water ervaren? Vaar dan om 19:00 uur met een stadsgids mee over de Piushaven, het Wilhelminakanaal en de Lovense Haven. Onderweg krijg je allerlei informatie over de geschiedenis van het gebied.

Speeltuyn bij Café Brandpunt

”Zin in een gouden avond met veel drank, dansende mensen, muziek en drankacties? Dan is Brandpunt the-place-to-be op vrijdagavond,” zo kondigt het café deze stapavond aan. Dit moet wel erg gezellig worden.

The Motown Party bij Cul de Sac

Na New York, Chicago, Londen, Vancouver, Toronto, Las Vegas en Parijs komt The Motown Party naar Tilburg. De voetjes gaan gegarandeerd van de vloer en de entree is slechts €2,50.

Zaterdag 24 juni 2017

Tough Ten Miles: Farmers Run

In Oisterwijk en haar bosrijke omgeving wordt de vijfde editie van de Farmers Run georganiseerd. Benieuwd hoe dat er vorig jaar aan toe ging? Check dan het filmpje in dit item.

Open Dag Instituut Broers MBO

Ben jij net geslaagd en op zoek naar een leuke MBO opleiding? Neem dan een kijkje bij Instituut Broers tussen 10:00 – 15:00 uur.

Centrumwandeling door Tilburg

Denk jij de stad goed te kennen? Kom erachter door mee te doen met de centrumwandeling van VVV Tilburg. De wandelingen beginnen om 13:00 uur en 15:00 uur.

Ladies verwenavond bij Plus Lutz

Zaterdagavond staan de dames centraal bij Plus Lutz in Winkelcentrum Heyhoef. De avond duurt van 21:00 – 23:00 uur en de entree van €2,- gaat naar het goede doel.

Zondag 25 juni 2017

Zondagsmarkt Dwalerij 

Na een reeks succesvolle edities in 2016, keert zondagsmarkt de Dwalerij zondag terug in het Dwaalgebied. De markt wordt uitgebreid met de Nieuwlandstraat en duurt van 9:30 – 14:00 uur.

Rommelmarkt Tilburgse Korvel

In de Churchilllaan wordt door de bewoners een rommelmarkt georganiseerd met zo’n 50 kramen. De markt duurt van 10:00 – 16:00 uur en de entree is helemaal gratis.

Tilburgs Bierfestival 

Op de Heuvel is het zondagmiddag weer tijd voor het Tilburgs Bierfestival. Brouwerijen uit binnen- en buitenland presenteren mooie bieren en de entree is helemaal gratis. Het festival begint om 13:00 uur.

Full Moon Festival

De Muzentuin is zondag het decor van een heerlijk festival: Full Moon. Buckets vol drank, heerlijke techno- en deephouse en gezellige mensen. Dit feestje mag je niet missen. Het festival begint om 14:00 uur.

Eerste training Willem II

Willem II begint komende zondag om 14:30 uur aan de voorbereiding op komend seizoen. De club en supporters roepen iedereen op om de eerste training te komen bezoeken.

Meer weekend uittips

Naast deze uitgelichte uittips zijn er natuurlijk nog meer dingen te doen in Tilburg. Bekijk een compleet overzicht in de agenda van Tilburg.com. Heb je zelf nog leuke plannen? Schroom niet om ze hier achter te laten.

Reageer op dit bericht