Nieuws

weekenduittips_header
Let op! Dit artikel is al 447 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dit mag je niet missen in Tilburg dit weekend

Back to normal life! Carnaval zit er nog maar net op en het weekend staat alweer voor de deur. Je hebt nog eventjes om bij te komen voor het weer los gaat. Benieuwd wat er te doen is? Bekijk dan hier wat je écht niet mag missen dit weekend.

Foto: Nicky_photographer (Instagram)

Gratis tip van de redactie: wil jij dit weekend op stap of gewoon een borrel pakken op het terras? Je kunt je overgebleven Kruikenmunten inleveren bij de deelnemende horecagelegenheden.

Hele weekend

Koreaans Pop-up restaurant bij Locals

Altijd al een keer Koreaans willen eten? Inza’s Seoulkitchen keert dit weekend weer terug met een pop-up resto in Locals. Je kunt er zowel op vrijdag als zaterdag terecht.

Nederlands Deathfest in 013

Zie jij ruige gasten door het centrum van Tilburg rondlopen? Dat kan! Het Nederlands Deathfest staat namelijk op het programma in de poptempel van Tilburg.

Vrijdag 3 maart 2017

Dans en zang workshop in T-Kwadraat

Altijd al willen leren zingen en dansen? Doe dan mee met de gratis dans en zang workshop in T-Kwadraat. De workshop begint om 18:00 uur.

Proeverij en rondleiding bij KraftBier

Wil je een kijkje nemen achter de schermen bij een echte Tilburgse brouwerij midden in het centrum? Iedere vrijdagavond kun je meedoen met een rondleiding en proeverij.

DESTIL Trappers – Crocodiles Hamburg

De huidige kampioen in de Duitse Oberliga speelt vrijdagavond weer een belangrijke thuiswedstrijd. Crocodiles Hamburg is in het IJssportcentrum op Stappegoor de tegenstander.

Disco Snolly in Cul de Sac

Dit discofeestje heeft verder geen uitleg meer nodig. Daar moet je gewoon bij zijn.

Zaterdag 4 maart 2017

Opgietdag bij CitySauna

Lekker ontspannen bijkomen van carnaval en de resterende werkweek? Bij CitySauna hebben ze een opgietdag georganiseerd.

De Jeugd Van Tegenwoordig presenteert Watskeburt?! in Theaters Tilburg

Na succes in de verschillende poppodia en op festivals, verschijnen de mannen van De Jeugd Van Tegenwoordig nu met een musical in Theaters Tilburg!

Comedy Night Girls in Theaters Tilburg

Een avondje lachen om vrouwelijke comedians? Dat kan zaterdagavond in Theaters Tilburg. Vera van Zelm, Jennifer Evenhuis en Dian Liesker staan op het podium.

Zondag 5 maart 2017

Rob de Nijs in CC Jan van Besouw

Met zijn voorstelling De Moeite Waard staat Rob de Nijs aanstaande zondag in Goirle.

Swan Market in de Spoorzone

Dit weekend komt de leukste lifestyle markt van Nederland weer naar Tilburg. De markt is gratis te bezoeken tussen 11:00 – 17:00 uur.

HC Tilburg – Kampong

HC Tilburg speelt in de Hoofdklasse de belangrijke thuiswedstrijd tegen Kampong. De wedstrijd is gratis te bezoeken en start om 14:45 uur.

Popquiz bij Café Babbus 

Zondagmiddag meedoen met een gratis pubquiz? Zorg dan dat je om 16:00 uur op de Korte Heuvel te vinden bent.

Meer weekend uittips

Naast deze uitgelichte uittips zijn er natuurlijk nog meer dingen te doen in Tilburg. Bekijk voor een compleet overzicht in de agenda van Tilburg.com. Heb je zelf nog leuke plannen? Schroom niet om ze hier achter te laten.

Reageer op dit bericht