Nieuws

tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 500 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dit mag je niet missen in Tilburg dit weekend

En dan is het ineens 2017! Ook dit jaar gaan we wekelijks een artikel schrijven met de leukste uitjes voor in het weekend. Wil je niks missen in Tilburg dit weekend? Lees dan snel verder. 

Het hele weekend

Winterkermis in de binnenstad

Je kunt nog het hele weekend terecht op de Winterkermis in de Tilburgse binnenstad. Ben je nog niet op de Winterkermis geweest of wil je de kermis gewoon nog een keertje bezoeken? Je hebt nog één weekend de kans! Ook leuk om mee te pakken als je toch in de binnenstad bent: bij Parkeergarage Heuvelpoort maak je dit weekend kans op een jaar lang gratis parkeren.

Vrijdag 6 januari 2017

Jazz duzz in Theaters Tilburg

De kindervoorstelling van de Toneelmakerij is om 19:30 uur te zien in Theaters Tilburg. Jazz Duzz is een theatraal jazzconcert voor kinderen vanaf zes jaar.

DESTIL Trappers – Harzer Falken

Ook dit jaar doen de DESTIL Trappers het goed in de Oberliga en maken ze alle kans op het kampioenschap. Vrijdagavond spelen ze weer een thuiswedstrijd. De puck valt om 20:00 uur.

Single lancering Veul Gère in Café Brandpunt

Vorig jaar werd de carnavalssingle van Veul Gère verkozen tot beste carnavalsnummer bij Giel Beelen. Vrijdagavond presenteren ze hun nieuwe single ‘Liever schuin erin dan recht d’r neffe’. De toegang is gratis.

Zaterdag 7 januari 2017

Open rondleiding Schrobbelèr

Altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen bij Schrobbelèr? Dat kan aanstaande zaterdag. Je wordt meegenomen in de bourgondische wereld van de kruidenlikeur.

Nieuwjaarsconcert in Theaters Tilburg

Aanstaande zaterdag is het tijd voor een feestelijk nieuwjaarsconcert van de Koninklijke Harmonie van Thorn. Het concert begint om 20:00 uur en kaartjes zijn beschikbaar vanaf €12,50.

Swingpaleis in CC Jan van Besouw

Deze dansavond staat garant voor veel swingende rock- en popsongs, zwoele soul en dampende funk. Muziekfreaks Ruud & Willem draaien de platen en de toegang is gratis.

Rawtatouille bij RAW

Heb je zin om een avondje te stappen in één van de gaafste zaken van de stad? Verschillende dj’s staan achter de draaitafel en de toegang is helemaal gratis.

Zondag 8 januari 2017

Vakantiebeurs in het Koning Willem II Stadion

Ben je op zoek naar een verre reis, strandvakantie, stedentrip, cruisevakantie of ga je liever zelf met de auto op vakantie? Ga dan naar de vakantiebeurs in het Koning Willem II Stadion enkom al helemaal in de vakantiesferen.

Nieuwjaarsconcert Luna Zegers in het Cenakel

Het concert genaamd ‘Entre Dos Mundos’ staat helemaal in het teken van de muziekstijl flamenco. Luna Zegers wordt begeleid door een flamenco gitarist, een percussionist en flamencodanseres. Kaarten kosten €12,50.

Nieuwjaarsconcert Koninklijke Harmonie Jan van Besouw

Het traditionele nieuwjaarsconcert van de Koninklijke Harmonie en Slagwerkgroep staat weer op het programma. Kaarten kosten €10,-.

Nieuwjaarsborrel bij Lokaal Zeven

Er is een DJ aanwezig en er komt een live band optreden. Lokaal Zeven deelt verschillende hapjes uit en iedere gast krijgt een leuke korting. De borrel start om 15:00 uur.

Bart Schuermans in Café Hoegaarden

Genieten van een gratis live-optreden op zondagmiddag? Dat kan! In Café Hoegaarden op het Piusplein geeft Bart Schuermans vanaf 15:00 uur een optreden.

Meer uittips Tilburg:

Bovenstaande activiteiten zijn slechts een greep uit het uitgebreide programma dit weekend. Nieuwsgierig naar meerdere activiteiten, markten, evenementen en bijeenkomsten? Bekijk dan onze volledige uitagenda.

Reageer op dit bericht