Nieuws

tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 414 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dit mag je niet missen in Tilburg dit weekend

Het wordt heerlijk lenteweer in Tilburg dit weekend. Tijd om de deur uit te gaan en te genieten van het weekend! Je hebt geluk, want er is weer enorm veel te doen in Tilburg en omgeving. Niks missen? Lees snel verder wat je niet mag missen in Tilburg dit weekend.

Hele weekend

Museumweekend in Tilburg

Het hele weekend staan de Nederlandse musea in de schijnwerpers. Tijdens het Museumweekend organiseren de Tilburgse musea talloze activiteiten. Wij hebben dit alvast in een overzicht gezet.

Vrijdag 7 april 2017

Start Tuinstraat tentoonstelling in Cinecitta

Vanaf vrijdag kun je de tentoonstelling in Cinecitta bewonderen. De historische ontwikkeling van de relatief jonge straat wordt verbeeld door middel van historische kaarten, oude en nieuwe foto’s.

Koninklijke proeverij in Qlubhouse

P&F Wineries heeft speciaal voor Koningsdag een Royal Sparkling ontwikkeld. Vrijdag kun je deze heerlijke bubbels van 16:00 – 18:00 uur gratis proeven.

Officiële Kick-Off WEURO2017

Tilburg is één van de speelsteden tijdens het EK Vrouwenvoetbal. Aanstaande vrijdag is de officiële kick-off met veel activiteiten op het Pieter Vreedeplein. De Kick-Off is van 16:00 – 19:00 uur gratis te bezoeken.

De Man is Lam in De NWE Vorst

Drie theatermakers zijn een onderzoek gestart naar de betekenis van man-zijn vandaag de dag. De uitkomsten hiervan verwerken ze in tekst, beeld en audio en kun je vrijdagavond in de NWE Vorst aanhoren.

Disco Snolly in Cul de Sac

Het leukste discofeestje van Tilburg is weer terug op de Korte Heuvel. De entree is slechts €2,50 en daarvoor kun je de hele nacht feesten op de gaafste discoplaten.

Zaterdag 8 april 2017

Optreden en signeersessie René Schuurmans

Ben je zaterdagmiddag in de stad? Laat dan de zon in je hart en bezoek de Media Markt. Om 13:30 uur geeft René Schuurmans een gratis optreden en signeersessie.

Hollandse Toppers in de Koepelhal

Zaterdagavond staat er een spectaculair feest in de Koepelhal op het programma. Met namen als Django Wagner, Tino Martin, Raymond Hermans en nog veel meer artiesten, mag je deze niet missen.

Kirsten van Teijn in Theaters Tilburg

Nieuw talent aanschouwen? Dan mag je de voorstelling ‘Zalf’ van Kirsten van Teijn zeker niet overslaan. De voorstelling begint om 20:30 uur.

2-year anniversary bij Café de Lollipop

De tijd vliegt! Op 10 april bestaat de ‘nieuwe’ Lollipop alweer twee jaar. Dat wordt op zaterdagavond vanaf 21:00 uur gevierd met een spectaculair feestje.

Zondag 9 april 2017

Verbeeten Challenge in de regio

Tilburg staat zondag sportief op tegen kanker. Tijdens de Verbeeten Challenge wordt er zoveel mogelijk geld opgehaald voor beter onderzoek naar kanker. Je kunt fietsen, wielrennen, (hard)lopen, skeeleren, mountainbiken of meedoen aan de Kids Challenge.

Uitgebreid Koningsdag arrangement in de binnenstad

VVV Tilburg organiseert een heerlijk uitgebreid Koningsdag arrangement ter gelegenheid van Koningsdag in Tilburg. Je kunt genieten van heerlijke hapjes bij Villa de Vier Jaargetijden en gaat vervolgens met een Stadsgids de Koningswandeling lopen.

Kings Square en Awayday Willem II

Zo’n 1600 Willem II supporters reizen zondag af naar Eindhoven om de club te ondersteunen tegen PSV. Van tevoren wordt er een supportersfestival voor D’n Beitel georganiseerd.

Meer weekend uittips

Naast deze uitgelichte uittips zijn er natuurlijk nog meer dingen te doen in Tilburg. Bekijk voor een compleet overzicht in de agenda van Tilburg.com. Heb je zelf nog leuke plannen? Schroom niet om ze hier achter te laten.

Reageer op dit bericht