Nieuws

uittips
Let op! Dit artikel is al 443 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dit mag je niet missen in Tilburg dit weekend

Dit weekend thuis op de bank blijven zitten? Dacht het niet! Wij hebben ook deze week weer op een rijtje gezet wat je niet mag missen in Tilburg dit weekend. Lees snel verder.

Vrijdag 10 maart 2017

Heyhoef Cinema

De film In Secret wordt op vrijdag en zaterdag afgespeeld. Entree is €5,- en de film begint om en nabij 14:00 uur.

Gerard van Maasakkers en Frank Cools in Jan van Besouw

Het Nederlands-Vlaamse duo staat vrijdag op het podium in Goirle. Dit belooft een muzikaal optreden te worden die je niet mag missen. Kaartjes kosten €21,-.

Echo in Club Smederij

De oude NS-loods wordt omgetoverd in rauwe garage. Geniet van de lekkerste, pompende en intiemste beats. ANOTR, Flexabeats, Noose & M-Ace verzorgen de muziek.

Epic Hard XL

Hardstyle liefhebbers zijn vrijdagavond en -nacht in Epic Tilburg aan de Heuvelring te vinden. Requiem & Luminate staan achter de decks en de entree is €10,-.

Zaterdag 11 maart 2017

Albumpresentatie The Black Marble Selection

De Tilburgse band presenteert haar nieuwe album ‘Greener Than The Other Side’ in de Paradox. Entree is €8,- en het optreden begint om 20:30 uur.

NLdoet in Tilburg

Heel Nederland steekt zaterdag de handen uit de mouwen tijdens de grootste vrijwilligersactie van Tilburg. Wil jij bijdragen aan een initiatief? Bekijk bij welke activiteiten je jezelf kunt aanmelden als vrijwilliger.

Hartjes haken bij Gianotten Mutsaers

Anneke Kuijken wil 100.000 gehaakte hartjes maken om er een ligbad mee te vullen. Hiermee wil ze onder het mom van ‘baden in liefde’ een positieve boodschap de wereld insturen. Iedereen is van harte welkom om mee te helpen.

De Heeren van Thans in Theaters Tilburg

Nol Havens, André van den Boogaart en Frans van der Meer staan de drie heren bij Theaters Tilburg op het podium. Kaartjes kosten €16,- per stuk.

Zondag 12 maart 2017

Tilburgse snuffelmarkt in de Koepelhal

Er staan bijna 130 kramen met leuke spulletjes. De Koepelhal opent van 9:00 – 16:30 uur haar deuren en de entree bedraagt €3,50. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Willem II – PEC Zwolle

Deze zeer belangrijke wedstrijd in de strijd om plaats 9 op de ranglijst begint om 12:30 uur. Het stadion is bijna uitverkocht. Je laatste kaartjes koop je hier.

Barbierdag bij de Socialsalon

Alle opa’s en vaders kunnen met hun schoon- of kleinzoon, eigen kinderen, buurman of goede vriend geknipt en geschoren worden. Ondertussen klets je bij met een kop koffie, borrel, gebak en bitterballen.

The Time Traveler Band in Café Hoegaarden

Zondagmiddag kun je weer genieten van heerlijke speciaalbiertjes onder het genot van live-muziek. De entree is gratis.

Meer weekend uittips

Naast deze uitgelichte uittips zijn er natuurlijk nog meer dingen te doen in Tilburg. Bekijk voor een compleet overzicht in de agenda van Tilburg.com. Heb je zelf nog leuke plannen? Schroom niet om ze hier achter te laten.

Reageer op dit bericht