Nieuws

tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 464 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dit mag je niet missen in Tilburg dit weekend

Dit weekend is er weer van alles te doen in Tilburg. Ben je al plannen aan het maken? Lees dan snel verder want we hebben de leukste uittips in Tilburg dit weekend voor je op een rijtje gezet. 

Hele weekend

Knit &Knot: Brabantse brei- en haakdagen in de Koepelhal

Van vrijdag tot en met zondag staat de Koepelhal in het teken van de vrolijke voorjaarseditie van Knit & Knot. Iedereen die houdt van breien, haken, vilten, spinnen, borduren of andere manieren van het verwerken van draad, mag dit evenement niet missen.

Vrijdag 17 maart 2017

DESTIL Trappers – Crocodiles Hamburg

De play-offs voor de DESTIL Trappers beginnen vrijdag om 20:00 uur met een wedstrijd tegen Crocodiles Hamburg. Ze maken nog steeds kans op het tweede kampioenschap in de Oberliga.

Van Horen Zingen in de Stadhuisstraat

Klein Café Van Horen Zeggen organiseert vrijdagavond weer een nieuwe editie van Van Horen Zingen. Op het podium staat Harrie van Grinsven.

Hiphop vs. kanker in de Hall of Fame

Verschillende mensen uit de hiphop scene gaan geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding. Er zijn verschillende optredens vanaf 20:00 uur.

Benny Rodrigues en Luuk van Dijk in Club Smederij

Zin in een lekker avondje techno- en house? Benny Rodrigues en Luuk van Dijk staan in Club Smederij all-night-long. Er zijn nog kaarten.

Zaterdag 18 maart 2017

Afscheidsoptreden van Junior Stadsdichter in Gianotten Mutsaers

Vanaf 15:00 uur kun je gratis genieten van een afscheidsoptreden van Junior Stadsdichter Jim van Bergen. Verder is er een dansact.

Trappistenbier weekend bij Café Hoegaarden

Op zaterdag en zondag kun je bij Café Hoegaarden genieten van de lekkerste trappistenbieren die er zijn. Ook de La Trappe Oak Aged is met verschillende batches vertegenwoordigd.

FC Groningen – Willem II

Wil jij een gratis uitwedstrijd van Willem II bezoeken? Je kunt FC Groningen – Willem II met de auto bezoeken. Kaarten zijn gratis af te halen bij de receptie van Willem II of te bestellen door te mailen naar ticketing@willem-ii.nl.

Privilege Indoor Festival in 013

Een nieuw urban concept in Tilburg: Privilege. Artiesten als Dyna, Boef, Adje, Kempi en Dave Roelvink komen optreden. Er zijn nog een aantal kaarten.

Singlefeestje in 013

Heb jij thuis nog cd’s en singles liggen? Neem ze zaterdag mee naar 013, geef ze af bij de dj’s en wellicht word je favoriete plaat gedraaid.

Open dag bij Amarant

Neem een kijkje ‘in de keuken’ van Amarant, laat je cv checken en doe gezellig mee met leuke activiteiten voor jong en oud.

Zondag 19 maart 2017

Koningswandeling vanaf centraal station

Wil jij de koningsdagroute alvast lopen? Zorg dan dat je zondag om 12:00 uur aan de noordzijde van centraal station staat. Je kunt dan alvast kennis maken met de 13 werelden van Tilburg.

Rommelmarkt in Wijkcentrum Koningshaven

Tussen 10:00 – 16:00 uur kun je gezellig gaan snuffelen bij de rommelmarkt in Wijkcentrum Koningshaven. De entree is €1,-, kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Live muziek bij Gianotten Mutsaers

Ga jij tijdens koopzondag winkelen in de binnenstad? Ga dan gezellig lunchen in het lunchcafé van Gianotten Mutsaers. Er is live muziek van Heating and Sisters.

HC Tilburg – Qui Vive

De wedstrijd in de Hoofdklasse – het hoogste hockeyniveau van Nederland – start om 14:45 uur. De wedstrijd is gratis te bezoeken.

Meer weekend uittips

Naast deze uitgelichte uittips zijn er natuurlijk nog meer dingen te doen in Tilburg. Bekijk voor een compleet overzicht in de agenda van Tilburg.com. Heb je zelf nog leuke plannen? Schroom niet om ze hier achter te laten.

Reageer op dit bericht