Nieuws

tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 386 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dit mag je niet missen in Tilburg dit weekend

Het laatste weekend van de meivakantie is aangebroken en door Bevrijdingsdag genieten velen van een extra lang weekend. Ook deze week zetten we op een rijtje wat je zeker niet mag missen in Tilburg dit weekend. 

Foto: sira_vegazellig (Instagram)

Vrijdag 5 mei 2017

Nationale straatvoetbaldag in Tilburg

Verschillende teams uit Tilburg gaan op het Pieter Vreedeplein de battle met elkaar aan. Dit levert doorgaans spectaculaire wedstrijden op. Tevens is er een mobiele fanzone, kun je verschillende voetbalspelletjes doen en is mascotte Kicky aanwezig. De straatvoetbal dag begint om 12:00 uur.

Studenten Bevrijdingsfestival in de Muzentuin

Het Studenten Bevrijdingsfestival wordt dit jaar voor de negende keer georganiseerd. Daisy’s DJ Team, Chimp en Thom Bold en meer dj’s zorgen voor heerlijke muziek. Het festival duurt van 14:00 – 00:00 uur en de entree is €7,-.

Bevrijdingsconcert in de Piushaven

Ook dit jaar strijkt het Bevrijdingsconcert weer neer in de Piushaven. Het concert is per boot of op de kade te bezoeken en is gratis toegankelijk. Het bevrijdingsconcert begint om 20:30 uur en eindigt om 22:30 uur. De horeca op de kade zijn open voor hapjes en drankjes.

Festival Depth in Club Zino

De organisatie van het festival heeft het voor elkaar gekregen om internationaal grote techno dj’s naar Tilburg te halen. Zo spelen The Yellowheads en TKNO een set. Het festival duurt van 22:00 – 06:00 uur en de toegang is €7,50.

Zaterdag 6 mei 2017

Optredens in Winkelcentrum Westermarkt

Studenten van Fontys Hogeschool voor de Kunsten treden op. Ga gezellig winkelen en geniet ondertussen van aanstormend talent. Van 11:00 – 17:00 uur vinden de optredens plaats.

Workshop aardbeienjam maken bij Groenrijk Tilburg

Het is de week van de aardbei en daarom gaan ze bij Groenrijk Tilburg aardbeienjam maken. Ga zaterdag gezellig winkelen en doe voor €2,50 mee aan de workshop jam maken.

Voorstelling op een geheime locatie in Tilburg

Wekelijks werken in het geheim een groep van zestien kinderen aan de voorstelling the crow knows where the children go. Op 6 mei kun je weer één van deze voorstellingen bijwonen. Bij aanschaf van een kaartje wordt de locatie waar de voorstelling is, bekendgemaakt .

Mathilde Santing in Theaters Tilburg

Zangeres Matilde Santing zingt zaterdagavond songs van de levende legende uit de Amerikaanse popmuziek: Joni Mitchell. Het concert begint om 20:30 uur.

Fairytale Festival in Kaatsheuvel

De derde editie van het sprookjesfestival in Kaatsheuvel. Lekker dansen op o.a. LNY TNZ, Chocolate Puma, Miss K8, Frequencerz, Pep&Rash en La Fuente. Koop hier nog je laatste tickets.

Zondag 7 mei 2017

Yoga concert in de concertzaal

Verwen jezelf met een relaxt begin van de zondag en kom naar één van de twee yoga concerten in de concertzaal.

Lentefeest bij The Lodge in Gilze

Pijl en boogschieten, kokosnoot schieten, jezelf laten uitdagen door cowboys, reptielenshows, live muziek en nog veel meer. Het Lentefeest van The Lodge Gilze staat aanstaande zondag weer op het programma. Het Lente feest begint om 12:00 -18:00 uur.

Roda JC – Willem II

Zondagmiddag staat de laatste uitwedstrijd van het seizoen voor Willem II op het programma. Uitwedstrijden zijn inmiddels onder Willem II supporters een begrip. Voor de wedstrijd in Kerkrade zijn inmiddels meer dan 600 kaarten verkocht. Jij kunt nog mee!

Meer weekend uittips

Naast deze uitgelichte uittips zijn er natuurlijk nog meer dingen te doen in Tilburg. Bekijk een compleet overzicht in de agenda van Tilburg.com. Heb je zelf nog leuke plannen? Schroom niet om ze hier achter te laten.

Reageer op dit bericht