Nieuws

tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 379 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dit mag je niet missen in Tilburg dit weekend

Wil je er zeker van zijn dat je niets mist dit weekend in Tilburg? Lees hieronder een overzicht met de leukste evenementen en uittips. 

Maar eerst de belangrijkste uittip voor dit weekend: ga lekker naar buiten, pak een terrasje of bezoek een park!

Vrijdag 12 mei 2017

Voetbalfestival in het Willem II Stadion

WEURO2017 komt steeds dichterbij en om in de stemming te komen organiseren de KNVB, Gemeente Tilburg en Willem II vrijdagmiddag een voetbalfestival.

Dansvoorstelling Hellend Vlak in de Piushaven

Op vrijdag, zaterdag en zondag vindt de voorstelling Hellend Vlak plaats in de Piushaven. Dit is een dansvoorstelling midden op het water boven op een ondergelopen huis in de Piushaven. De voorstelling begint om 20:00 uur en is ter hoogte van de Stadskade.

The crow knows where the children go

De voorstelling ‘The crow knows where the children go’ wordt gespeeld door een groep van zestien kinderen. Wil jij even terug naar je kindertijd? Bestel dan snel je kaarten. Extra spannend: je krijgt de locatie pas door bij aanschaf van je kaarten.

Eerste editie HENG in Studio Tilburg

HENG mixt future beats, hiphop & r&b en creëert hiermee een avond vol vooruitstrevende maar dansbare muziek. De entree is gratis.

Zaterdag 13 mei 2017

Moederdag cadeautje maken bij Groenrijk Tilburg

Heb je geen idee wat je jouw moeder voor Moederdag moet geven? Bij Groenrijk helpen ze je graag een handje met een workshop Moederdag cadeautjes maken. Het leuke: de workshop is gratis.

Sleeptouw Festival in de Muzentuin

Techno- en deephouse liefhebbers kunnen hun hart ophalen dit weekend. In de Muzentuin wordt namelijk Sleeptouw Festival georganiseerd. Er zijn nog een aantal kaartjes.

Koreaans pop-up restaurant bij Locals Tilburg

Wil jij de Koreaanse keuken ontdekken? Pop-up restaurant Inza’s Seoulkitchen opent zaterdagavond in Locals. Je kunt er genieten van een 3-gangen diner.

Extince in Studio Tilburg

Studio blijft dit weekend bezig met het programmeren van gave feestjes. Rap legende Extince komt langs voor een optreden. Verder draaien hiphopfanaten dj’s DNS, Sueside, Ser-V en Ron-Ron de avond aan elkaar. Toegang is €5,-.

Zondag 14 mei 2017

Moederdag

Zoals jullie misschien al weten, is het zondag Moederdag. Nog geen cadeautje? Wij hebben een overzicht gemaakt met leuke cadeautjes om te geven!

Symfonie in het Park bij Theaters Tilburg

Voor het eerst wordt de symfonische muziek van componist Maarten Hartveldt, sinds 2005 te horen in themapark De Efteling, uitgevoerd in een concertzaal.

Willem II – Ajax

Zoals jullie weten is de wedstrijd Willem II – Ajax volledig uitverkocht. Heb jij kaarten? Vergeet dan niet om je legitimatiebewijs mee te nemen. Vergeet ook niet om contant geld mee te nemen en dit te doneren aan de collectanten van Tilburg Tifosi. Na de wedstrijd wordt er trouwens een eindejaarsfeest georganiseerd bij D’n Beitel!

Meer weekend uittips

Naast deze uitgelichte uittips zijn er natuurlijk nog meer dingen te doen in Tilburg. Bekijk een compleet overzicht in de agenda van Tilburg.com. Heb je zelf nog leuke plannen? Schroom niet om ze hier achter te laten.

Reageer op dit bericht