Nieuws

tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 1641 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dit mag je niet missen in Tilburg dit weekend

Plannen aan het maken voor dit weekend? Lees dan vooral verder want we hebben ook deze week weer een mooie uit-agenda voor je samengesteld. Jij wilt toch ook niks missen in Tilburg dit weekend?

Hele weekend

Festival van het Levenslied

Op zaterdag en zondag staat de Paleisring volledig in het teken van de 27e editie van het Festival van het Levenslied. De volledige programmering en nog veel meer informatie over dit festival lees je in dit artikel.

Vrijdag 9 juni 2017

Fabrikantendiner bij Villa de Vier Jaargetijden

Er staat een bijzonder diner op het programma bij Villa de Vier Jaargetijden. Stadsgids Gerard Otten vertelt boeiende verhalen over de stad en de avond wordt begeleid met heerlijke gerechten.

Seizoensafsluiter Club Smederij

In de Spoorzone wordt 12 uur lang een feest gebouwd in Club Smederij. Verschillende feestconcepten die je kent van de Smederij dragen hun steentje bij aan deze clubmarathon.

Louis Laporte presents Banditos in Café Philip

Louis Laporte presenteert de lekkerste latin-house in Café Philip op vrijdagavond en -nacht. Hij neemt onder andere Miss Bont Beats en Dazers mee. Op de trompet hoor je Floris Windey. De toegang is helemaal gratis.

Zaterdag 10 juni 2017

Rondleiding Westpoint

Veel mensen hebben altijd al een kijkje in de Westpoint willen nemen. Zaterdag heb je die kans. Architecte Margriet Eugelink neemt je mee en vertelt je achtergrondverhalen over het prominente gebouw in de Tilburgse skyline.

ART event in Emma Winkelpassage

In de Emma Winkelpassage worden zaterdagmiddag verschillende activiteiten georganiseerd. Van een expositie van leerlingen van het kostuumatelier tot een boeklezing van Kluun.

OH JA! bij Cul de Sac

Een avond vol guilty pleasures en dat zonder entree te betalen. Klinkt dit als muziek in je oren? Dan ben je zaterdagavond en -nacht in Cul de Sac aan de Korte Heuvel te vinden.

Zondag 11 juni 2017

Wandelvaartocht Piushaven-Moerenburg

Tussen 10:00 – 13:00 uur een van de mooiste plekjes van Tilburg ontdekken samen met een gids? Zondag gaat er weer een vaartocht door de Piushaven en natuurgebied Moerenburg van start.

WijnSpijs wandeling in Tilburg

Tussen 12:00 – 17:00 uur kun je zeven culinaire hotspots in Tilburg bezoeken voor een culinair hoogstandje begeleidt door een perfecte wijn.

Tilburg in Koor in de concertzaal en Muzentuin

Twintig koren en zanggroepen presenteren zich vanaf 13:00 uur tijdens dit gratis te bezoeken evenement. Het festival wordt afgesloten met een optreden van Karin Bloemen.

Meer weekend uittips

Naast deze uitgelichte uittips zijn er natuurlijk nog meer dingen te doen in Tilburg. Bekijk een compleet overzicht in de agenda van Tilburg.com. Heb je zelf nog leuke plannen? Schroom niet om ze hier achter te laten.

Reageer op dit bericht