Nieuws

Lazy Lounge
Let op! Dit artikel is al 1635 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dit mag je niet missen in Tilburg dit weekend

Zoals jullie van ons gewend zijn, maken we iedere week een artikel met de leukste uittips voor het weekend. Deze week slaan we uiteraard niet over. Lees snel verder als je helemaal niets wilt missen in Tilburg dit weekend. 

Foto: 11 Shots Media

Hele weekend

Best Kept Secret bij de Beekse Bergen

Het toonaangevende en tevens zeer populaire festival Best Kept Secret strijkt dit weekend weer in onze achtertuin neer. Er zijn nog enkele dagtickets verkrijgbaar.

MidZomer Festival Goirle

Het hele weekend kun je op het Kloosterplein in Goirle genieten van de leukste optredens, theater voorstellingen en nog veel meer.

Vrijdag 16 juni 2017

Kiefer Sutherland en band in 013

De wereldberoemde Hollywoodacteur komt vrijdagavond naar Tilburg. Je kunt hem kennen van films als ‘The Lost Boys’, ‘Flatliners’, ‘Melancholia’ en ‘A Few Good Men’. In 2016 bracht hij zijn debuutalbum vol country- en Americana muziek uit.

Grim Tim in Cul de Sac

Er gaat geen weekend voorbij zonder live muziek in de Cul de Sac aan de Korte Heuvel. Vrijdagavond geeft Grim Tim een optreden. De entree bedraagt €5,- en het concert duurt van 20:00 – 23:00 uur.

Gratis mini musical in Theater de Boemel

Midden in de Spoorzone genieten van een gratis musical? Muziektheater Makerij presenteert de mini-musical ‘Op zoek naar geluk’, geschreven door Anton Kwantes. De musical begint om 21:00 uur en is gratis te bezoeken.

Zaterdag 17 juni 2017

Slagwerk Festival Reeshof

Op drie verschillende podia in Winkelcentrum Heyhoef worden van 12:00 – 17:00 uur verschillende optredens gegeven. De entree is helemaal gratis.

Varende Bierproeverij in de Piushaven

Tussen 16:00 – 18:00 uur krijg je de highlights van de Piushaven te zien en geniet je ondertussen van een heerlijke bierproeverij. In totaal proef je zes speciaalbieren welke worden begeleid door een aantal bijpassende hapjes. Deelname kost €28,50.

Café Philip invites Johnny 500

Johnny 500 is één van de meest geboekte acts in 2017 en staat zaterdag gratis en voor niks in Café Philip. Trommel je vrienden op en ga lekker stappen aan de Korte Heuvel!

Zondag 18 juni 2017

Vaderdag in Tilburg

Zet hullie pa aanstaande zondag maar in het zonnetje want het is Vaderdag. Paniek omdat je geen idee hebt wat je hem moet geven? Wij hebben alvast een artikel gemaakt met de leukste Vaderdagtips in Tilburg.

Ronde van den Besterd

Een Tilburgse traditie is terug: de Ronde van den Besterd. Tussen 10:00 – 17:00 uur is iedereen welkom om deze wielertocht te aanschouwen en de deelnemers aan te moedigen.

Sunday live Bij Vermeer

Iedere derde zondag van de maand programmeert Bij Vermeer aan de Piushaven live muziek. Zo ook aanstaande zondag. Tussen 15:00 – 17:00 uur kun je genieten van een optreden onder het genot van een hapje en een drankje.

Whisky te water

Tijdens Whisky te Water word je meegenomen over het watergebied rond de Piushaven. Ondertussen proef je zes verschillende whisky’s met bijpassende hapjes. Deelname kost €29,50.

Meer weekend uittips

Naast deze uitgelichte uittips zijn er natuurlijk nog meer dingen te doen in Tilburg. Bekijk een compleet overzicht in de agenda van Tilburg.com. Heb je zelf nog leuke plannen? Schroom niet om ze hier achter te laten.

 

Reageer op dit bericht