Nieuws

woo-hah
Let op! Dit artikel is al 297 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dit mag je niet missen in Tilburg dit weekend

De stad verandert komend weekend in één groot festival. Op héél veel plaatsen in de Tilburg worden grote evenementen georganiseerd, aangevuld met leuke activiteiten. Lees verder als je wilt weten wat je niet wilt missen in Tilburg dit weekend.

Meerdaagse evenementen dit weekend

WOO HAH! Festival

Het wordt waarschijnlijk lastig om nog aan kaarten te komen maar dit evenement moeten we melden. De grootste hiphopartiesten komen dit weekend naar de Spoorzone en festivalbezoekers uit de hele wereld weten de weg naar Tilburg te vinden. WOO HAH! Festival vindt plaats op vrijdag en zaterdag.

Obstacle Run en NK Highland Games in Stadsbos

Op zaterdag en zondag vindt de Obstacle Run plaats in Tilburg. Ook leuk, zeker voor bezoekers van het evenement, is dat het NK Highland Games neerstrijkt op het evenement. Verschillende deelnemers bepalen wie zich de sterkste man van Nederland mag noemen.

Gaming Experience Centre in Media Markt Tilburg

Gameliefhebbers opgelet! Op zaterdag en zondag zal Media Markt onder het Pieter Vreedeplein zich tentoonstellen als Gaming Experience Centre. Je kunt je uitleven in de levensechte maar ook de virtuele wereld van het gamen!

Vrijdag 30 juni 2017

The Addams Family in Jan van Besouw

Zin om meegevoerd te worden in een musical waarin niets normaal is? Ga dan naar The Addams Family in het Goirlese theater Jan van Besouw. De musical wordt opgevoerd door derdejaarsstudenten van Fontys Hogeschool voor de Kunsten.

Dansen in de hemel bij Heavens Kitchen

De hele avond dansen aan de Piushaven? Er staat weer een nieuwe editie van Dansen in de hemel op het programma. Het feest wordt steevast druk bezocht en is een garantie voor een gezellig avondje uit.

Epic Hard XL met Miss k8

Geen vrouwen als dj in de hardstyle wereld? Niks is minder waar! Miss k8 draait al jarenlang het dak eraf en is ook nog eens een prachtige verschijning. Mag je dus niet missen!

Zaterdag 1 juli 2017

Oud Tilburgsch Fiets Duiken in de Piushaven

De Tilburgse versie van ‘te land, ter zee en in de lucht’ keert zaterdag voor de tweede editie terug in de Piushaven. Verschillende studentenverenigingen, sportteams, carnavalsverenigingen en nog vele anderen gaan met verschillende vervoersmiddelen proberen om zonder in het water te vallen de bel te halen.

Back 2 The 90’s in het Leijpark

Dj Paul Elstak, Mental Theo en vele anderen gaan zaterdag een feestje bouwen in het Leijpark. Van 13:00 – 23:30 uur kun jij helemaal los op de beste muziek uit de jaren ’90. Er zijn nog een aantal kaarten voor Back 2 The 90’s.

RKDSV – Willem II

Traditioneel staat de eerste wedstrijd van Willem II in de voorbereiding op het nieuwe seizoen in Diessen op het programma. Met nieuwkomers Wellenreuther, Lewis, Coulibaly en proefspeler Rossi trappen RKDSV en de Tricolores om 17:00 uur af.

Zondag 2 juli 2017

Rommelmarkt in de Reeshof

In het Huibevenpark in de Reeshof wordt een rommelmarkt georganiseerd. De rommelmarkt duurt van 10:00 – 16:00 uur en is gratis te bezoeken.

Het Tilburgs snuffelspektakel bij het Koning Willem II Stadion

Honderden particuliere standhouders verkopen zondag van 10:00 – 17:00 uur allerlei prullaria rondom het Koning Willem II Stadion. Entree is €2,50.

Park Beats in het Leijpark

Dannic, Kris Kross Amsterdam, Dyna en nog meer dj´s treden zondag op in het Leijpark tijdens Park Beats. Er zijn nog een aantal kaarten verkrijgbaar voor het festival dat van 13:00 – 22:00 uur duurt.

Meer weekend uittips

Naast deze uitgelichte uittips zijn er natuurlijk nog meer dingen te doen in Tilburg. Bekijk een compleet overzicht in de agenda van Tilburg.com. Heb je zelf nog leuke plannen? Schroom niet om ze hier achter te laten.

Reageer op dit bericht