Nieuws

tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 416 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dit mag je niet missen in Tilburg dit weekend

Nu Koningsdag voorbij is, is het tijd om plannen te maken voor het weekend. Heb jij nog geen idee wat je moet gaan doen en ben je fit genoeg om erop uit te gaan? Lees dan eens de leukste uittips in Tilburg dit weekend.

Foto: Kitnasc (Instagram)

Hele weekend

Animal Event in de Beekse Bergen

Van vrijdag tot en met zondag wordt bij de Beekse Bergen een Animal Event georganiseerd. Er worden verschillende dierenshows, clinics en workshops gegeven. Kaarten voor dit evenement zijn nog verkrijgbaar.

Vrijdag 28 april 2017

The crow knows where the children go

De voorstelling “The crow knows where the children go” wordt gespeeld door een groep van zestien kinderen. Wil jij even terug naar je kindertijd? Bestel dan snel je kaarten. Extra spannend: je krijgt de locatie pas door bij aanschaf van je kaarten.

Presentatie nieuwe theaterseizoen Jan van Besouw

Op vrijdagavond vanaf 21.00 uur presenteert Cultureel Centrum Jan van Besouw haar nieuwe theaterseizoen. Benieuwd wat het nieuwe seizoen te bieden heeft en wil je voorrang op kaarten? Meld je dan nog snel aan.

Kampioenswedstrijd: DESTIL Trappers – Tölzer Löwen

Op vrijdagavond om 20.00 uur spelen de DESTIL Trappers thuis tegen de Duitse club Tölzer Löwen. De wedstrijd is helemaal uitverkocht, maar wel via een livestream te volgen.

Zaterdag 29 april 2017

Familievoorstelling Brandweerman Sam

Theaters Tilburg organiseert een extra voorstelling van Brandweerman Sam om 16:00 uur. Sam beleeft samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter een nieuw avontuur. Kaartjes zijn nog beschikbaar.

Bookstore Day bij Gianotten Mutsaers

Tussen 11:00 en 16:30 uur zullen verschillende schrijvers aanwezig zijn in de boekwinkel Gianotten Mutsaers. Bekijk het programma en breng een bezoekje aan Independent Bookstore Day.

Nieuwkomer Jambinai in 013 

De Koreaanse Jambinai is de beste nieuwkomer in het genre post-rock en staat zaterdagavond in 013. Kaartjes voor deze show zijn te bestellen vanaf €13,50.

Zondag 30 april 2017

The crow knows where the children go

De voorstelling “The crow knows where the children go” wordt gespeeld door een groep van zestien kinderen. Wil jij even terug naar je kindertijd? Bestel dan snel je kaarten.

Dj-workshop voor kinderen

Bij Club Smederij vinden tussen 12.00 en 17.00 uur meerdere dj-workshops voor kinderen van 7 tot 12 jaar plaats. De kinderen mogen zelf aan de slag met de knoppen van de dj-set. Kaarten zijn nog beschikbaar via de website.

HC Tilburg – Almere

De wedstrijd in de hoofdklasse – het hoogste hockeyniveau van Nederland – start om 14:45 uur. De wedstrijd is gratis te bezoeken.

Meer weekend uittips

Naast deze uitgelichte uittips zijn er natuurlijk nog meer dingen te doen in Tilburg. Bekijk voor een compleet overzicht in de agenda van Tilburg.com. Heb je zelf nog leuke plannen? Schroom niet om ze hier achter te laten.

Reageer op dit bericht