Dit moet je doen aankomende zomer!

Hoewel het nog niet echt zomer is, ben je wellicht wel al aan het nadenken over waar je met je gezin naartoe zou willen tijdens de zomervakantie. Ook als je in eigen land blijft, zijn er genoeg leuke dingen te doen en ondernemen.

Wat is er bijvoorbeeld fijner dan met je kinderen op een warme zomerdag verkoeling te zoeken aan, op of in het water? In Tilburg kan dit! Lees dus snel verder wat je aankomende zomer moet gaan doen.

Piushaven

Vlakbij het centrum van Tilburg ligt de Piushaven. In dit gebied kun je allerlei activiteiten ondernemen die geschikt zijn voor een perfecte zomerdag. Lekker uit eten gaan, wat drinken op één van de terrasjes, genieten van de natuur én bootjes huren om het water mee op te gaan. Je kunt o.a. kiezen voor een roeiboot of kano, maar er zijn ook waterfietsen en kajaks te huur. Zelfs barbecueën op het water is mogelijk. Ideaal dus om hier een warme zomerdag met je kinderen te besteden. Overigens ook erg leuk om te doen met bijvoorbeeld familie of je vriendengroep.

Veiligheid op de eerste plaats

Als je het water op gaat met kinderen is veiligheid natuurlijk het eerste waar je aan denkt. Een reddingsvest is daarbij onmisbaar. Het is belangrijk dat dit reddingsvest de juiste maat heeft en over een goede sluiting beschikt, zodat ze geen enkel risico lopen. Het kinder reddingsvest van Nauticgear een goed voorbeeld. Deze goedgekeurde zwemvesten bieden maximale veiligheid en zijn ook nog eens uitgevoerd in mooie kleuren zoals knal roze of knal blauw. Op deze manier wordt het ineens een stuk leuk voor de kids om een zwemvest te dragen! En veiligheid boven alles! Ook als volwassene zonder zwemdiploma is het dragen van een zwemvest aan te raden. Het zou naar zijn als het dagje uit eindigt met een hele nare situatie.