Dit weekend: Engeltjes-Bengeltjes Beurs

Op zaterdag 8 en zondag 9 november vindt de Engeltjes-Bengeltjes Beurs plaats. Dit is een beurs in de Koepelhal waar je alle inkopen voor de feestdagen kunt doen. Dit betekent dus geen gesjouw door weer en wind, maar alles in een ontspannen sfeer.

Er doen allerlei verschillende (lokale) ondernemers mee. Buiten shoppen kun je op de beurs ook genieten van een hapje en een drankje. voor de kinderen is er entertainment.Denk aan een springkussen, schminken, knutseltafels en een relax/lees hoekje. Ook is er een heuse engeltjes-bengeltjes fotowedstrijd, hier kunnen de leukste engeltjes en bengeltjes een prijs winnen. Terwijl de kinderen dus volop entertaint worden kan je zelf lekker gaan shoppen. Voor de mannelijk bezoekers die daar misschien wat minder zin in hebben is er een speciale mancave aanwezig.

Goed doel

Aan de Engeltjes & Bengeltjes beurs is ook een goed doel gekoppeld. Vanuit Soul and Sense wordt er 10% van de omzet gedoneerd aan stichting Over@leven. Stichting Over@leven zet zich in voor mensen met kanker en adviseert mensen over complementaire behandelingen bij kanker, de doorsnee behandelingen zijn niet altijd toereikend en vaak worden mensen opgegeven, terwijl er nog genoeg mogelijkheden zijn. Stichting Over@leven zet zich in voor zowel volwassenen als voor kinderen, kanker maakt helaas geen onderscheid, gelukkig doet de stichting dat ook niet.

Openingstijden

Zaterdag 8 november : 12.00-18.00
Zondag 9 november   : 10.00-17.00

De Koepelhal Tilburg
NS plein 3
5014 DA Tilburg