Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1640 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dit weekend: Internationale danswedstrijden tijdens Tilburg Moves

Dit weekend dansen topamateurs uit Nederland en het buitenland, zo’n 1.900 dansers uit zo’n dertig landen, hun longen uit hun lijf. Voor de zevende keer wordt namelijk de inter- én nationale danswedstrijd Tilburg Moves georganiseerd in het sportcentrum T-Kwadraat in Tilburg. 

Verschillende wedstrijden

Dit jaar heeft Tilburg Moves de eer om gastheer te mogen zijn voor de NBC 2015 WDSF World DanceSport Championship Senior IV Standard. Dit zijn wereldkampioenschappen voor de leeftijdscategorie 65 jaar en ouder. De dansparen moeten hun beste danskunstjes laten zien aan de internationale vakjury voor o.a. de Engelse wals, Tango, Quickstep. Tijdens deze editie wordt er in nog meer klassen van Ballroom en Latin gestreden om de eerste plaats.

Bijwonen

Tilburg Moves is toegankelijk voor iedereen. Op vrijdagmiddag komen de eerste dansers in actie, terwijl het evenement op zondagavond wordt afgesloten. Wil jij de top van de Nederlandse en Internationale Amateur Ballroom- en Latindansers in actie zien? Ga dan op 20, 21 en 22 februari 2015 naar het dansevenement Tilburg Moves. Bekijk het agenda-item van Tilburg Moves voor meer informatie.

Entree passe-partouts

  • Vrijdag/Zaterdag: € 40 per persoon
  • Zaterdag/Zondag: € 40 per persoon
  • Festival (=het gehele weekend): € 65 per persoon
  • Actie alleen zondagochtend t/m 10.00 uur aan de kassa = € 10 per persoon

Reageer op dit bericht