Dit weekend: Koningsdag Willem II met wedstrijd tegen OFI Kreta

koningsdag willem II

Handtekeningen jagen, een wedstrijdje kijken en vertier voor jong en oud. Op zaterdag 27 juli vindt de gratis toegankelijke Koningsdag, de open dag van Willem II, plaats. De staf en selectie voor het seizoen 2019-2020 wordt dan gepresenteerd. Ook spelen de Tricolores om 14:30 uur een vrienschappelijke wedstrijd tegen OFI Kreta. 

Let op: de activiteiten rondom Koningsdag gaan niet door maar de wedstrijd wel! Bekijk hier de update van Willem II.

De Koningsdag van Willem II is een leuke uittip voor jong en oud. Zo kun je een balletje trappen op het straatvoetbalveld of in de pannakooi, bij verschillende kraampjes meespelen om mooie Willem II prijzen of een drankje drinken op het supportersplein. Ook aan de jongste supporters is gedacht: zo is er onder andere een stormbaan, kunnen kids zich laten schminken en is er de mogelijkheid om met mascotte Kingo op de foto te gaan.

Programma Koningsdag Willem II

Benieuwd naar het volledige programma? Check het hieronder:

  • 13:00 uur: terrein open
  • 13:45 uur: stadion open
  • 14:30 uur: Willem II – OFI Kreta
  • 17:00 uur: spelerspresentatie
  • 17:30 uur: handtekeningen en foto’s scoren van je favoriete Willem II helden
  • 18:30 uur: einde Koningsdag Willem II

In de sfeer komen? Check hier onze fotoreportage van Koningsdag vorig jaar.

Oefenwedstrijd tegen OFI Kreta

De laatste wedstrijd van de voorbereiding is gratis en zonder kaartje toegankelijk. Je kunt plaatsnemen op de volgende vakken: KingSide, E, F, G, H en J. Vak LR is zoals gebruikelijk geopend als rolstoeltribune.

Schaf je seizoenskaart aan

Uiteraard kun je op de Koningsdag ook je seizoenskaart aanschaffen. Hiermee krijg je ook nog eens standaard 10% korting op artikelen in de fanshop. Uiteraard kun je ook alvast online je seizoenskaart aanschaffen.