Nieuws

smaakkaravaan
Let op! Dit artikel is al 1032 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dit weekend: Smaak Karavaan in de Spoorzone

Komend weekend wordt een groot deel van de Spoorzone in Tilburg weer omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant. De tweede editie belooft een enorm aanbod aan van alles wat met smaak te maken heeft. Lees snel verder voor leuke informatie over Smaak Karavaan.

Smaak Karavaan

De naam “karavaan” is niet voor niets en bestaat uit een bonte stoet van bijzondere cateraars uit alle windstreken. Een paar uit Tilburg, maar de meesten komen uit de rest van Nederland en vertegenwoordigen tientallen landen met bijzondere, exotische gerechten. De stoet wordt aangevuld door artiesten. Een hele hoop en een heleboel verschillende. Dj’s, singer-songwriters, ukelele-ensembles, bandjes en nog meer artiesten zullen tijdens Smaak Karavaan hun talenten tonen aan een breed publiek dat gratis het terrein op mag. “Old-school”, zo verwoordt de organisatie het gevoel en de sfeer die er gaat hangen. “We werken niet met betaalmuntjes, vragen geen statiegeld voor bekers, heffen geen entree. Lekker ouderwets, gewoon betalen met gewoon geld.”

Bijzondere glutenvrije kok

Wethouder Erik de Ridder komt zondagmiddag om 15.30 uur een uurtje meekoken met de twee glutenvrije cateraars die op het terrein staan. De Ridder: “Mijn dochter kan gluten niet goed verdragen en ik ben er vrij kort geleden achter gekomen dat ik zelf waarschijnlijk ook gevoelig ben. Ik kan nu op een bijzondere manier iets bij leren.” Komend weekend Spoorzone, de deur gaat vrijdag om 16.00 uur open en zaterdag om 15.00 uur en zondag om 13.00 uur. En oh ja, hebben we al gezegd dat het gratis toegankelijk is?

Sfeerimpressie

Alvast in de sfeer komen? Bekijk de fotoreportages op onze website of onderstaande impressie.

Reageer op dit bericht