Tilburg voor CultuurNACHT

Dit weekend kun je cultuur snuiven in het Tilburgse. Zaterdag 25 oktober staan 36 verschillende locaties in Tilburg in het teken van Tilburg voor CultuurNACHT. Wil je naar een muziekoptreden, een silent movie of een theatervoorstelling? Kan allemaal!

36 locaties

Tussen 18:00 uur en 02:00 uur kun je een route uitstippelen dwars door Tilburg. Zo kun je terecht voor een silent movie  in een huiskamer aan de Twentestraat, naar een lezing in de Kunstmaan, een tentoonstelling in Lucks Gallery of naar workshops in Vincents Tekenlokaal. Ook de grotere podia zoals Paradox, Factorium, Dudok, Theaters Tilburg, Café Extase, de NWE Vorst en locaties in de Spoorzone doen mee. Het enige lastige aan de nacht: kiezen waar je naartoe gaat.

cultuurnachtafbeelding

Crowdfunding

De Tilburg voor CultuurNACHT is dit jaar door crowdfunding tot stand gekomen. Voor een donatie van €10 kreeg je een polsbandje om overal binnen te komen. De crowdfunding actie via Tilburg voor Cultuur is inmiddels afgelopen. Wel kun je nog een steeds een polsbandje aanschaffen voor €12,50. Deze zijn vanaf vandaag (woensdag 22 oktober) verkrijgbaar bij de tickverkoop van De NWE Vorst, Theaters Tilburg, Factorium en Paradox. Kinderen tot 12 jaar mogen overal gratis binnen.

Overdag

Heb je een polsbandje bemachtigd en heb je zaterdag 25 oktober nog geen plannen overdag? Dan geeft je bandje ook toegang tot museum De Pont. Tussen 14:00 uur en 16:00 uur opent het Digilab van de Bibliotheek Midden- Brabant de Open Source Space. Een middag in het teken van digitale 3D-cultuur.

Wil je weten waar je moet zijn voor welk optreden? Bekijk dan hier de programmafolder van Tilburg voor cultuurNACHT.