Nieuws

oranje kwèèkers
Let op! Dit artikel is al 608 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dit zijn de oranje Kwèèkers tijdens Koningsdag in Tilburg

Ze zijn al jaren een gewild item in de hele regio en tijdens Koningsdag keren ze weer terug: de Kwèèkers! Deze gekleurde kaartjes met Tilburgse leuzen en openingszinnen worden al jaren verspreid tijdens carnaval, maar voor bijzondere gelegenheden maken wij graag een uitzondering. Daarom presenteren wij dit jaar de Kwèèkers met een koninklijk tintje.

Afgelopen maanden heeft iedereen de mogelijkheid gehad om zijn of haar Tilburgse openingszinnen met een link naar het koningshuis of Koningsdag in te sturen. Daaruit hebben wij een selectie van vijf Kwèèkers gemaakt die je tijdens Koningsnacht en Koningsdag tegen kunt komen in de Tilburgse horeca en tijdens evenementen.

Wil jij een stapeltje van deze Kwèèkers? Dan kun jij maandag 24 april, dinsdag 25 april en woensdag 26 april een stapeltje komen ophalen bij ons op kantoor. Hierover houden we jullie via de Facebookpagina van de Kwèèkers op de hoogte. Wij zijn gevestigd aan de IJzerstraat 23a in Tilburg. Dit het kantoor boven de SNS-bank op het Pieter Vreedeplein. De Kwèèkers zijn uiteraard helemaal gratis! We zouden het leuk vinden als jullie massaal Kwèèkers komen ophalen en ervoor zorgen dat ze goed zichtbaar zijn tijdens Koningsnacht en Koningsdag!

Oranje Kwèèkers

Genoeg gesauwel, dit zijn de oranje Kwèèkers:

kweeker_2017_4_gij-verdient-un-lintje
Vertaling: jij verdient een lintje. Speciaal voor oranjevierders die echt heel goed bezig zijn!
kweeker_2017_1_Ik-willem
Vertaling: ik wil hem! Voor als je iemand met wel hele toffe oranje attributen tegenkomt. Of als je een nieuwe vlam tegenkomt natuurlijk!
kweeker_2017_2_wij-gaon-er-maximaol-vanaaf
Vertaling: wij gaan er een maximaal feest van maken (en heel dronken worden). Eigenlijk in alle situaties prima toepasbaar.
kweeker_2017_3_gij-spant-echt-de-kroon
Vertaling: jij spant echt de kroon! Zie je iemand die compleet de weg kwijt is, zichzelf als een debiel staat te gedragen, er optimaal uitgedost uitziet of heel gek staat te doen? Laat deze Kwèèker zien.
kweeker_2017_6_willie-of-willie-nie
Vertaling: wil je of wil je niet? De hele dag al aan het sjansen en klaar om een move te maken? Gebruik deze Kwèèker.

Alles over Koningsdag in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de officiële route, de leukste feestjes en de mooiste foto’s van Koningsdag in Tilburg:

Reageer op dit bericht