Nieuws

Ondernemerstalenten
Let op! Dit artikel is al 378 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dit zijn de tien Tilburgse ondernemerstalenten van 2017

Dé ontmoetingsplaats voor jonge ondernemingen: JOST organiseert voor de negende keer de Starterstrofee. De tien kandidaten die door zijn naar de voorronde van de JOST Starterstrofee zijn bekend! Zij hebben allemaal een vernieuwend, leuk of interessant ondernemingsconcept op de markt gebracht. Donderdag 11 mei zullen zij tegen elkaar gaan strijden om een plek in de finale. 

Ondernemerstalenten

De talentvolle ondernemers die door zijn naar de voorronde, zijn in willekeurige volgorde:

De meest talentvolle ondernemers (maximaal vier) gaan door naar de finale en mogen op donderdagavond 1 juni 2017 hun ultieme pitch van één minuut houden in het bijzijn van familie, vrienden, collega’s, ondernemers en media. De finale vindt plaats bij Duvelhok in de St. Josephstraat in Tilburg en is open voor publiek.

JOST

De Starterstrofee wordt voor de negende keer georganiseerd door ondernemersvereniging JOST, dé ontmoetingsplaats voor jonge ondernemingen, in samenwerking met de Tilburgse Koerier. Ondernemers die in 2016 of 2017 gestart zijn met hun onderneming en gevestigd in de regio Tilburg, konden zich inschrijven. Talentvolle ondernemers krijgen door de Starterstrofee de kans om hun onderneming en zichzelf in de schijnwerpers te zetten en een vliegende start mogelijk te maken.

Reageer op dit bericht