Nieuws

Jost-Starterstrofee
Let op! Dit artikel is al 344 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Dit zijn de vier finalisten van de JOST-Starterstrofee

Van de negen kandidaten die door waren naar de voorronde van de JOST-Starterstrofee 2017, zijn er vier over die in de finale mogen gaan vlammen. Donderdagavond 11 mei streden de negen startende ondernemingen uit de regio Tilburg tegen elkaar voor het gouden ticket.

Fotobijschrift: v.l.n.r. bovenste rij: Sandra Arink, Merel Vingerhoets, Priscilla Wagensveld – onderste rij: Mathilde van der Pol, Marion Leijtens, Brenda Janssen, Puck Aerns

De vier finalisten zijn…

De ondernemers die door zijn naar de finale en die op donderdagavond 1 juni hun ultieme pitch mogen houden, zijn:

Grote finale op 1 juni 2017

De voorronde was al een goede generale repetitie voor de échte finale. Een deskundige jury beoordeelt dan wie uiteindelijk de beste startende onderneming van Tilburg wordt. De jury bestaat uit de volgende prominente, succesvolle ondernemers uit het Tilburgse bedrijfsleven: Germaine Paulusse (Juniorkamer Hart van Brabant), Chantal Vermeer (ShirtsbyChantal, winnaar 2016), Jan Willem de Jongh (Rabobank Tilburg e.o.), Joost de Beer (Tilburgse Koerier) en Tommy Grein (Q promotions). De presentatie is in handen van entertainer Walter Vermeer. Het belooft een spannende en gezellige avond te worden waar we een viertal bloeiende en groeiende bedrijven uit de regio Tilburg leren kennen.

Kom kijken, aanmoedigen en netwerken!

De finale is vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Laat weten dat je komt via www.jost.nl.

Over JOST

De Starterstrofee wordt voor de 9e keer georganiseerd door ondernemersvereniging JOST, dé ontmoetingsplaats voor jonge ondernemingen, in samenwerking met de Tilburgse Koerier. Ondernemers die in 2016 of 2017 gestart zijn met hun onderneming en gevestigd zijn in de regio Tilburg, konden zich inschrijven voor de Starterstrofee. Talentvolle ondernemers krijgen door de Starterstrofee de kans om hun onderneming én zichzelf in de schijnwerpers te zetten en een vliegende start mogelijk te maken.