Nieuws

saté kid pesta
Let op! Dit artikel is al 228 dagen oud en wellicht niet meer relevant

DJ’s, heerlijke saté en meer: Saté Kid pakt dit weekend uit met ‘clubconcept’ in het eetzaakje

Helaas kan Saté Kid nog steeds geen gasten ontvangen in het gezellige eetzaakje aan het Lieve Vrouweplein. De reden is bekend. Gelukkig kun je ondanks de horecasluiting blijven genieten van de lekkernijen van Saté Kid. Ze bezorgen namelijk thuis en je bent ook welkom om je maaltijd af te halen. Om afhalen wat aantrekkelijker te maken, organiseren ze op zaterdag 17 april samen met clubconcept Pesta een coronaproof event.

De hele dag komen er dj’s van het clubconcept draaien bij de Saté Kid. Je kunt deze dj-sets online luisteren via Twitch. Wat je kunt verwachten? Denk aan house, UK garage, r&b en hiphop. Ook geeft het een extra dimensie voor alle klanten die een maaltijd komen afhalen. Goed om te weten: het wordt helemaal coronaproof georganiseerd en is niet opgezet als ‘feestje’. Maar wel als leuke manier om de vaste gasten van Saté kid weer te ontvangen om een maaltijd op te halen.

FUTURESOUNDS (de dj’s van Pesta) – die ook regelmatig in Club Smederij draaien – spelen hun sets tussen 12:00 – 21:00 uur. Ook Samuel Fens (de eigenaar van Saté Kid) draait misschien een half uurtje mee. Het clubconcept Pesta organiseerde de afgelopen maanden regelmatig coronaproof events in restaurantjes door heel het land. Want ook zij kunnen nog steeds geen feestjes organiseren en willen op deze manier creatief bezig blijven en de lokale horeca steunen.

Leuke afhaalacties op 17 april

Saté Kid heeft ook een aantal acties op 17 april als je komt afhalen. Zo kost een portie saté ayam (3 stokjes) met stokbrood tussen 12:00 – 16:00 uur slechts €5,-. Tussen 16:00 – 21:00 uur hebben ze een speciale snackbox voor €14,50. Deze snackbox bestaat uit eenmaal roti kukus, 2x spekkoek, een plak sponscake, een bapao en lemper. Uiteraard is het reguliere menu ook op deze dag te bestellen. De bezorgers rijden die dag ook gewoon rond zodat je kunt alsnog genieten van de Saté Kid als je niet in de gelegenheid bent om af te halen.

Prachtig familiebedrijf

Saté Kid is een begrip in Tilburg en ver daar buiten. De zaak maakte met hun fantastische saté en andere Indische gerechten furore aan de Oude Markt. Sinds anderhalf jaar zijn ze terug van weggeweest met een nieuwe vestiging aan het Lieve Vrouweplein. Aan het roer staat de zoon van de vorige eigenaar. Oom Jeff – die ook aan de Oude Markt voor de heerlijke gerechten op basis van familierecepten zorgde – staat nog steeds in de keuken. En die authentieke smaak proef je.

Heb jij nog nooit iets van Saté Kid geproefd? Dan moet je zeker eens bestellen of afhalen. Je zult er geen spijt van krijgen. Ze hebben voor ieder wat wils en tientallen verschillende soorten saté. Zo is er ook genoeg keus voor de vegetariërs onder ons.

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van de laatste acties van Saté Kid? Volg ze dan op Facebook en Instagram. Overigens zijn ze ook op zoek naar bezorgers. Check hier de vacature en solliciteer direct. Benieuwd naar de maandsaté (die heerlijk is)? Check dan vooral dit item.