Dolfijn Bowling breidt uit met een blacklight minigolfbaan

Dolfijn Bowling Tilburg breidt uit met een blacklight minigolfbaan

Vanaf 15 maart 2013 opent Goolfy Tilburg haar deuren. In een bijzondere blacklight omgeving wordt minigolf gespeeld. Het thema is ‘Little World’, waarbij de meest indrukwekkende bouwwerken van over de hele wereld aan bod komen.  Dit is de eerste Goolfy vestiging in Nederland. Goolfy Tilburg is gevestigd bij Dolfijn Bowling Tilburg. 

Het doel is om in zo min mogelijk slagen het balletje in één van de 18 holes te krijgen, waarbij de fascinerende bouwwerken van over de hele wereld oplichten en het decor vormen. Door de blacklight lichten de ballen, banen en bouwwerken op en waan  je je in een andere wereld.
Zo komen de Statue of Liberty,  Jezusbeeld van Rio, Eiffeltoren, piramides en natuurlijk een Hollandse molen aan bod.

Familie Dol, eigenaar van Dolfijn Bowling Tilburg, zocht naar een leuke activiteit die een toegevoegde waarde kon brengen voor haar gasten en Tilburg.  “Achter de bowlingbanen was een grote mooie ruimte die alleen werd gebruikt als opslag. Zonde! We zijn op zoek gegaan naar een passende invulling en kwamen al snel in aanraking met Goolfy. Een geweldig concept. Met het minigolf bieden we onze gasten meer mogelijkheden.”  Zowel het bowlen als minigolf zijn actieve vrijetijdsbestedingen voor jong en oud! “ We hebben heel bewust gekozen voor dit thema, omdat het leuk is voor alle doelgroepen. En daarbij ook nog eens educatief voor de kinderen”.

“Voor de opening hebben we een leuke actie bedacht waarbij bezoekers een 40” led tv kunnen winnen”
Goolfy Tilburg is de eerste locatie in Nederland van de Goolfy familie. De eerste centra zijn geopend in  2006 en inmiddels zijn er vestigingen in Frankrijk, België, Cyprus en Spanje.