Nieuws

doloris
Let op! Dit artikel is al 443 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Doloris selecteert de 10 tofste Tilburgse bedrijven om als eerste het doolhof te betreden

Op 17 mei opent het surrealistische kunstdoolhof aan de Spoorlaan in Tilburg eindelijk haar deuren voor publiek. Twee weken eerder, op donderdag 25 april, gaan de allereerste bezoekers al naar binnen. Doloris heeft tien Tilburgse bedrijven uitgedaagd om het doolhof als eerste te ervaren.

“De surrealistische installatie van Doloris had nooit in Tilburg gerealiseerd kunnen worden zonder de korte lijnen met de politiek en het bedrijfsleven. In het afgelopen jaar hebben we veel bedrijven ontmoet die gave projecten realiseren in Tilburg en we laten die graag zien. Natuurlijk zijn er meer bedrijven in Tilburg waar we ons mee verbonden voelen, maar dit zijn de bedrijven die ons direct ondersteund hebben.” aldus Joep van Gorp, initiator Doloris.

Een imposant rijtje doet mee; VVBHUSAN, Van Mossel, Toffey, Freshheads, Isah, Interpolis, INDICIA, Dirty Paws Media, Rabobank Tilburg en Q-Promotions behoren tot de eerste tien. Het doolhof wordt breed gedragen door organisaties uit de omgeving, die allemaal een steentje bijdragen aan de realisatie van deze nieuwe art experience.

Fee Schakenraad van Freshheads over hun deelname aan de tofste 10: “Regelmatig vragen wij klanten om het bekende los te laten en met ons nieuwe (digitale) werelden te ontdekken. Dat is precies wat het Doloris doolhof ook doet, zoals op de website valt te lezen: Will you walk the familiar path? Or do you dare to experience the unexplored?

Over Doloris

Doloris is het nieuwe creatieve complex van Nederland, bestaande uit een ‘climb-through’ art experience en een rooftopbar. Het surrealistische doolhof wat zich hierin huisvest is uniek in de wereld en prikkelt je zintuigen op zo’n manier dat dit tot een nieuwe kijk op de wereld kan leiden.

Daar bovenop vind je Doloris’ Rooftop. Op deze unieke locatie, op 20 meter hoogte en als verbinding tussen de Spoorzone en de binnenstad, kun je ontspannen en genieten van de skyline van Tilburg. Het rooftop restaurant samen met het dakterras (inclusief 360° uitzicht) maken Doloris een van de grootste rooftops in de Benelux. De keuken serveert wereldse smaken in een all-day menu. Dit is dé plek in Tilburg waar authentiek comfort food, creatief gepresenteerd wordt in uiteenlopende kleine gerechten.

 Je kunt vanaf 17 mei terecht bij zowel het kunstdoolhof als de rooftop. Ga voor tickets en reserveringen naar www.doloris.nl.

Reageer op dit bericht