Downtown Lifestyle Apartments aan de Spoorlaan te Tilburg

Het project Manhattan Tilburg zal zaterdag 27 september op de Woonsalon voor het eerst aan het publiek worden gepresenteerd.
In het hart van het centrum, prominent aan de Spoorlaan, zullen medio 2015 de werkzaamheden voor een woongebouw van circa 50 meter hoogte aanvangen. In het project Manhattan kunnen kopers kiezen uit verschillende type en grote appartementen. Als kroon op het gebouw is gekozen voor een heuse Skybar, welke zowel overdag als ‘s avonds zal dienen als publiekstrekker.

En onder architectuur van Bedaux de Brouwer wordt een gebouw ontworpen welke de Amerikaanse rankheid van hoogbouw benaderd alsmede past in de skyline van Tilburg. Op de Woonsalon en via de website (www.manhattantilburg.nl) kunnen geïnteresseerde zich inschrijven, vervolgens zullen zij op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen en persoonlijk worden uitgenodigd voor de officiële start verkoop.
Verder heeft Komar Vastgoed in dit ontwerp gekozen om het oude bankgebouw aan de Spoorlaan te behouden en beschikbaar blijft voor een nadere invulling.

Meer info vind je op de website Manhattan Tilburg