Draadloze oordopjes, telefoonhoesjes en meer: voor deze cadeaus hoef je de stad niet in

De feestperiode breekt weer aan en dat betekent dat de cadeaus weer worden ingeslagen. Kerst en misschien nog wel een leuk presentje met oud en nieuw. Je bent er maar druk mee. Normaal gezien is Tilburg afgeladen vol rond deze tijd van het jaar. Het is druk in de winkels en iedereen is op zoek naar dat ene perfecte cadeau. Helaas is het dit jaar niet de bedoeling dat je urenlang door de stad gaat lopen. Winkel in, winkel uit, even lunchen en de dag nog afsluiten met een lekkere borrel, dat zit er allemaal niet in. Om de drukke stad te vermijden, is het slim om online leuke cadeaus te kopen. Maar waar moet je beginnen met zoeken? Er zijn duizenden sites die allemaal honderdduizenden producten aanbieden. Begrijpelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Bijdrage van en geschreven door: Twenty Four Webvertising

1. Draadloze oordopjes

Dit cadeau is geschikt voor jong en oud. Muziek is voor vele onderdeel van het dagelijks leven. Er gaat geen dag voorbij zonder minimaal een paar liedjes te luisteren. En hoe fijn is het, als je daarbij geen last meer hebt van een vervelende kabel in de weg zit? De kabel zorgt ervoor dat je telefoon altijd dichtbij je moet zijn en de kabel raakt regelmatig in de knoop. Allebei niet echt bevorderlijk om helemaal ontspannen naar je muziek te luisteren. Met draadloze oordopjes heb je hier helemaal geen last meer van! Tijdens het sporten kun je gewoon je telefoon op de grond leggen, tijdens het wandelen of hardlopen doe je jouw telefoon moeiteloos in je broekzak en wanneer je gaat schoonmaken kun je jouw telefoon gewoon op een plek neerleggen en kun je zo je hele huis doorgaan. Kortom, oordopjes zijn telefoon accessoires die voor iedereen van pas komen!

2. Zelf ontworpen telefoonhoesje

Geef je graag een persoonlijk cadeau? Dan is het leuk om zelf iets te ontwerpen, bijvoorbeeld een telefoonhoesje! Bijna iedereen is wel in het bezit van een smartphone. Kinderen, jongeren, volwassenen, maar ook ouderen kunnen vaak niet meer zonder deze gadget. Hoe leuk is het, dat ze elke keer wanneer ze hun telefoon pakken, aan jou of een leuke herinnering moeten denken. Een iPhone SE (2020) hoesje ontwerpen of een hoesje voor een ander toestel gaat vaak eenvoudig in zijn werk. Om te beginnen zoek je een leuke foto uit. Dit kan een foto zijn van jullie samen, een mooie natuurfoto, een vakantiekiekje of misschien wel een afbeelding van zijn of haar huisdier of idool! Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Vervolgens upload je de foto en daarna kun je nog wat dingen toevoegen zoals een leuke tekst of een grappig plaatje. Voor je het weet heb je een persoonlijk én uniek cadeau gemaakt. Daar wordt toch iedereen blij van!

3. PopSocket

Moet je een cadeau verzinnen voor je kleinkinderen of je nichtje of neefje? Dan zit je met een PopSocket altijd goed. Dit is een handig accessoire en bovendien ontzettend populair onder jongeren. Het tovert direct een glimlach op hun gezicht. Deze gadget plak je aan de achterkant op je telefoon. Vervolgens ‘pop’ je de accessoire omhoog en creëer je een handig soort handvat om je telefoon beter vast

te houden. Ook dient een PopSocket als standaard en kun je de draad van je oordopjes er omheen wikkelen zodat ze niet in de knoop raken. De PopSockets zijn verkrijgbaar in ontelbaar veel designs en geven de smartphone direct een nieuwe look. Je slaat dus meerdere vliegen in één klap. Superhandig! Je shopt deze handige gadget op deze website.