Nieuws

pinksterweekend
Let op! Dit artikel is al 263 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Druk Pinksterweekend in Tilburg: 32x leuke uittips

Dit weekend kunnen we genieten van een extra lang weekend vanwege Pinksteren. En er is weer genoeg te doen. Wij zetten de leukste uittips van vrijdag 7 juni tot en met maandag 10 juni voor je op een rijtje!

Uitgelichte evenementen

Tilburg Hap Stap Festival 2019

Dit weekend staat het Tilburg Hap Stap Festival weer op het programma in de Interpolistuin. Je kunt van 7 t/m 10 juni genieten van heerlijke gerechten, lekkere drankjes en een fantastisch entertainment programma. Alles wat je moet weten, lees je in dit artikel.

MeiMarkt 2019

De grootste nachtelijke markt van Nederland staat weer op het programma. Van zaterdagavond 22:00 uur tot zondagmiddag 17:00 uur is de MeiMarkt geopend. Er zijn maar liefst 750 kramen, 40 grondplaatsen en ook nog eens 80 kinderplaatsen.

G-sportweekend bij Amarant

Het driedaagse sportevenement wordt gehouden op het terrein van Amarant. Er worden verschillende sportwedstrijden georganiseerd en de entree is gratis.

Vrijdag 7 juni 2019

Zaterdag 8 juni 2019

Zondag 9 juni 2019

Maandag 10 juni 2019

Heb je nog tips?

Zijn wij uittips voor het weekend vergeten? Help je medemens en laat het achter in de reacties! Wil je weten wat er nog meer te doen is? Check ook eens de uitagenda van Tilburg.com.

Reageer op dit bericht