Nieuws

gin festival
Let op! Dit artikel is al 858 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Druk weekend in de Spoorzone: Gin Festival, Modeltrein Tilburg, stoomtrein en meer

Wie dit weekend de deur uitgaat, moet zeker eens een kijkje in de Spoorzone gaan nemen. Er staat namelijk gigantisch veel op het programma. Van een groot Gin Festival tot Modeltrein Tilburg en van een ritje in een vooroorlogse stoomlocomotief tot Wine Event Tilburg. Lees snel verder. 

Tip #1: Gin Festival

Alle liefhebbers van gin-tonics zijn dit weekend bij EVE te vinden. Ze organiseren zaterdag namelijk een Gin Festival. Het festival is zowel indoor als outdoor en je kunt er tientallen GT’s komen proeven, zelfs een alcoholvrije variant uit Kaapstad! Natuurlijk wordt er voor muziek en lekkere hapjes gezorgd. Het festival is helemaal gratis toegankelijk. Extra tip: zet jezelf op aanwezig in dit Facebookevenement voor actuele updates.

Tip #2: Wine Event Tilburg

Ruim zestig verschillende wijnen proeven voor slechts €15,-. Dat kan dit weekend bij RAW! Op zaterdag en zondag staat de tweede editie van Wine Event Tilburg namelijk op het programma. Je kunt wijnen uit Duitsland, Spanje, Zuid-Frankrijk, Italië en Oceanië proeven. Er is live-muziek en er worden bijpassende hapjes bij de wijnen geserveerd.

#Tip 3: Modelspoor Tilburg in de Wagenmakerij

Modelspoor Tilburg keert terug in de Wagenmakerij. Je kunt de mooiste modelspoorbanen uit binnen- en buitenland zien, er zijn fabrikanten uit heel Europa en je kunt meedoen aan een stadstour door de Spoorzone.

#Tip 4: ritje in een stoomlocomotief

Zaterdag rijdt er een vooroorlogse stoomlocomotief van Tilburg naar Den Bosch en terug. De stoomtreinen rijden zaterdag 21 september elk uur tussen 10.00 uur en 15.00 uur.

Meer tips

Er staan ook een hoop clubfeestjes en kleine events op het programma. Check ze hier:

Volledige agenda

Benieuwd wat er in de rest van de stad allemaal te beleven is? Check dan vooral onze uit-agenda voor meer informatie.

Reageer op dit bericht