Drukke Ladies Night verwacht bij Pathé op 8 april

Na de afgelopen Ladies Night met Fifty Shades Of Grey belooft de aankomende Ladies Night met de film ‘De Ontsnapping’ wederom een succes te worden. Er zijn al bijna 4 zalen uitverkocht. Er wordt weer gezorgd voor leuk entertainment en de stands zijn ook weer erg aantrekkelijk.

De Paaldansstudio laat zien hoe mooi paaldansen kan zijn, Jack’s Casino maakt dames erg blij met alle prijzen die ze kunnen winnen en de Bibliotheek laat de bezoekers zelf in de film zitten! De standhouders bieden leuke producten of diensten waar je zeker geen nee tegen kunt zeggen.

Voordat de film begint is er in de zaal een loterij waarbij er leuke prijzen te winnen zijn. Deze prijzen zijn door alle standshouders bedacht. Naast een leuke loterij krijgt u ook een mooie goodiebag en een lekker hapje en drankje!

U kunt ook als VIP van deze mooie avond genieten. U krijgt meer luxe, zowel in de hapjes en drankjes als in de prijzen en goodiebags. Mercure heeft speciale hapjes gemaakt om de smaakprikkels van de VIP gasten goed te laten werken.

De Ontsnapping
De Nederlandse film, naar het boek van Heleen van Rooyen, verteld het verhaal van Julia, een vrouw die uit de sleur van haar gezinsleven breekt en haar geluk hoop terug te vinden in Portugal.

Tickets
Wilt u ook een toffe Ladies Night meemaken? Koop dan gauw uw tickets op de site van Pathé Tilburg of in de bioscoop. Parkeren met 50% korting kan in de Heuvelpoort parkeergarage.