€1000,- voor het beste idee van Tilburg

Awesome Foundation Tilburg

Bedenk een verrassend idee waarmee je de binnenstad verrijkt en verdien €1000,- om je idee meteen uit te voeren. Zo simpel is het concept van Awesome Foundation dat momenteel de wereld verovert. Je hebt tot 31 december om je meest spectaculaire idee in te sturen. Dus kom maar op met die ideeën en wie weet win jij die €1000,- en krijg je de kans om de stad nog meer ‘awesome’ te maken!

Initiatiefnemer Thomas Michielsen hoorde op de radio over het winnende idee van Awesome Foundation in Amsterdam. Dit was om voor €1000,- goudstaven te kopen en te verstoppen in de stad. Je kon de goudstaven vinden met aanwijzingen op Facebook. Aan de hand van deze speurtocht leerden de deelnemers over de geschiedenis van Amsterdam.

Thomas werd hierdoor enthousiast over de Awesome Foundation. Hij regelde een clubje met nog meer enthousiaste Tilburgers en richtte de Awesome Foundation Tilburg op.

Leuke en verrassende ideeën gezocht

Je kunt die €1000,- winnen door een goed, leuk, verrassend, spectaculair en/of geweldig idee te bedenken en op te sturen naar Awesome Foundation Tilburg. Denk bijvoorbeeld aan ideeën die het straatbeeld mooier maken. Wat ons betreft kan het niet gek genoeg! De mensen die de beste initiatieven insturen worden uitgenodigd om hun idee op 12 januari te pitchen voor de jury. Wint jouw idee? Dan heb je twee maanden de tijd om je idee uit te voeren.

De jury bestaat uit Tilburgers die samen de €1000,- bij elkaar leggen voor het winnende initiatief. Heb je niet gewonnen? Geen nood. Vanaf januari is er iedere twee maanden zo’n pitchavond waarop je de jury kunt overtuigen van jouw geweldige idee.

Let wel op; je idee moet de binnenstad verrijken. Het mag geen idee zijn waar je zelf (ook) beter van wordt. Ook moet het mogelijk zijn om jouw plan binnen twee maanden te realiseren. Zo lang je aan deze eisen voldoet (en niemand kwaad doet met je idee) zijn alle ideeën welkom!

Dus denk jij dat je hét plan hebt dat Tilburger nog mooier maakt? Of bedenk je voor 31 januari een geweldig idee? Stuur dit dan naar Awesome Foundation Tilburg. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Awesome Foundation Tilburg? Like dan deze Facebookpagina.