Early bird tickets Festival Mundial vanaf nu te koop

Early Bird

De Early bird tickets voor Festival Mundial 2016 zijn vanaf nu te koop. Op 25 en 26 juni 2016 verandert de Spoorzone in Tilburg weer in een werelds feest met artiesten uit alle windstreken. Op de 10 podia zijn zowel grote namen als grote talenten te zien. En Festival Mundial is natuurlijk meer dan alleen muziek. Er is een food line-up om je vingers bij af te likken, een Urban Farm area waar je je groene handen uit de mouwen kunt steken en natuurlijk is er veel aandacht voor dans en theater.

Creatief directeur Erwin Schellekens heeft er zin in: “Ik smeul nog na van de fantastische editie van Festival Mundial 2015. Alles klopte. Mijn uitdaging is om een nog vettere editie neer te zetten dan vorig jaar. En dat gaat zeker lukken!”

Verrassingsoptreden

Iedereen met een Early bird weekendticket mag ook bij het exclusieve verrassingsoptreden zijn. Vorig jaar waren dat optredens van Ali B en Wudstik. Zij speelden in een grote hal, de LocHal, niet op een podium, maar gewoon tussen de gelukkige Early birds.

Early birds krijgen een flinke korting op hun kaartje. Een dagticket voor deze snelle beslissers kost 25 euro, een weekendticket, waarmee bezoekers ook bij het verrassingsoptreden mogen zijn, kost 32,50. Kaarten zijn te koop via www.festivalmundial.nl of www.facebook.com/festivalmundial

Bereikbaarheid

Festival Mundial vindt plaats in de Tilburgse Spoorzone, de ingang van het festivalterrein is pal naast het NS station Tilburg Centraal. Festival Mundial is dus heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer.