Nieuws

eazie tilburg
Let op! Dit artikel is al 183 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Eazie viert opening op station Tilburg en geeft 500 gratis maaltijden weg

De gezonde afhaal- en bezorgformule viert op woensdag 24 oktober haar nieuwe winkel in Tilburg. Met een grand opening op het centraal station willen ze de Tilburgers kennis laten maken met het concept. En dat is goed nieuws! Tussen 15:00 – 16:30 uur geven ze 500 gratis wok maaltijden weg. 

Foto’s: Facebookpagina Eazie Tilburg

Sinds september is Eazie open op het centraal station van Tilburg. Je kunt er maaltijden afhalen, thuis laten bezorgen of ter plekke opeten. Deze week wordt de nieuwe keten officieel geopend. Als je zo’n gratis maaltijd wilt proberen, wees er dan op tijd bij. Want hoeveel 500 veel klinkt, gaat het bij dit soort acties altijd mega snel, denk aan Dunkin’ Donuts.

Het menu

Eazie is een franchiseformule met locaties door heel Nederland. Ze serveren gezonde en met name Aziatische gerechten. Denk aan wokmaaltijden, noodlesoup, poké bowls maar ook verschillende salades en wraps. Ook hebben ze een hoop gezonde smoothies op het menu staan.

Ze schenken ook veel aandacht aan gerechten die voor mensen met allergieën te bestellen zijn. Het doel: iedereen moet voor een maaltijd bij Eazie terecht kunnen. En dus vind je op het menu vele vegan, glutenvrije, halal, eiwitrijke en caloriearme maaltijden. Extra fijn: de maaltijden zijn scherp geprijsd. Voor een volledige maaltijd inclusief een drankje kun je makkelijk onder de €10,- slagen.

Werken bij Eazie

Ben je toevallig op zoek naar een baantje en lijkt het je leuk om bij deze nieuwe zaak op het station te werken? Ze zoeken nog bediening, bezorgers, keukenhulpen en koks. Solliciteren kan door je contactgegevens, geboortedatum en werkervaring te mailen naar tilburgcs@eazie.nl.

Reageer op dit bericht