Nieuws

de jimmy
Let op! Dit artikel is al 246 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Economisch getroffen ondernemers starten nieuw concept: op maat gemaakt desinfectiestandaard ‘de Jimmy’

Wat doe je als bevriende ondernemers  in de marketingsector als je economisch zwaar getroffen wordt door het COVID-19 virus? Dan start je een nieuwe business om toch geld te verdienen. Dat is het verhaal van Joey Houtepen, Casper Bierens, Thomas Voogt & Edo Burger. Ze brachten binnen no time na de corona-uitbraak namelijk gepersonaliseerde desinfectiestandaarden op de markt en leveren inmiddels door het hele land.

Voordat ze hun verhaal doen, hebben wij alvast iets leuks voor je. Als je zo’n desinfectiepaal bestelt op de website, krijg je met kortingscode ‘Tilburg’  €10,- korting. Je krijgt deze korting ook als je mailt naar info@dejimmy.nl of belt naar 013-7856227 en de referentie Tilburg.com noemt. De kortingscode is geldig tot en met 19 juni.

Enfin, De Jimmy dus. Het concept was eigenlijk al binnen een week geboren: een desinfectiestandaard die de tijdelijke maatregelen rondom hygiëne op openbare gelegenheden moet veranderen in een blijvende oplossing. Compleet voorzien van eigen huisstijl biedt de Jimmy een veilig gevoel aan zijn gasten.

Het ontstaan van de Jimmy

“Met onze ondernemingen komen wij dagelijks over de vloer bij retailers,” vertelt Joey Houtepen. “Toen de crisis haar intrede deed in Nederland, zagen wij direct mooie initiatieven ontstaan rondom de hygiëne van winkelend publiek. Winkelkarretjes worden gepoetst en statafels uitgeklapt en voorzien van een handpompje met handgel. Op dat moment zijn we meteen gaan onderzoeken of we een desinfectiestandaard konden ontwikkelen die niet alleen functioneel, maar ook mooi is. Door de standaard een naam te geven willen we een persoonlijk karakter toevoegen aan ons product. De Jimmy mag dan ook gezien worden als nieuwe collega van de facilitaire afdeling.”

Toen het eerste model voorzien was van een full color wrap, een communicatiemogelijkheid aan de bovenzijde en de site in de lucht was, kon het avontuur beginnen: de Jimmy mocht het land in.

De beste desinfectie materialen

De heren zijn al jaren bekend in de wereld van marketing & retail en hebben ook al eens desinfectiematerialen geleverd. Maar uiteraard hadden ook zij niet verwacht dat de run op deze producten zo groot zou worden. “Gelukkig zijn we meteen in de actiemodus gesprongen. Hierdoor kunnen we de standaard snel leveren en ook navulling garanderen. Het desinfectiemiddel dat wij gebruiken voldoet aan alle eisen van het RIVM. Tevens bevat het de hoogste percentage terugvettende en hydraterende stoffen, waardoor ook bij frequent gebruik de huid soepel en intact blijft,” vertelt Casper.

Ze hebben er dan ook bewust voor gekozen om desinfectiemiddel van de hoogste kwaliteit te gebruiken. “Zo kunnen we altijd iets aanbieden dat in elke gelegenheid gebruikt kan worden. Van een ziekenhuis tot kantoor, van een supermarkt tot station,” gaat Casper verder.

de jimmy

Voorzien van eigen huisstijl

Het unieke aan de Jimmy is dat hij dus volledig voorzien kan worden van eigen huisstijl. Joey: “Een desinfectiestandaard is niet uniek. Het wrappen van materialen ook niet. Maar omdat wij binnen deze prijs ook de complete opmaak van het ontwerp verzorgen, hoef je alleen een logo en je wensen aan te leveren. Wij doen de rest!”

Goed om te weten: het wrappen van de standaard gebeurt door lokale Tilburgse ondernemers die specialist zijn op dit gebied. Zo helpen Joey & Casper ook andere partijen in de stad aan business.

Grote run op de Jimmy

Momenteel gaan de Jimmy’s er snel uit. Inmiddels lijkt het besef bij zakelijk Nederland er dan ook te zijn: De wereld van hygiëne en veiligheid voor je werknemers en gasten zal blijvend veranderen.

De focus van Joey, Casper, Thomas en Edo ligt nu op de grote vraag van het moment en het uitleveren van de Jimmy’s. “Voor nu is het voor ons als ondernemer een ontzettend gaaf project. We bieden een mooi product en ons netwerk wordt hier enorm mee vergroot. De ambitie is natuurlijk om uiteindelijk weer terug te keren naar onze activiteiten van voor de crisis. Als de Jimmy daar ook zakelijk gezien een blijvend onderdeel in is, zou dat natuurlijk super zijn.”

Kortingscode

Als je zo’n desinfectiepaal bestelt op de website, krijg je met kortingscode ‘Tilburg’  €10,- korting. Je krijgt deze korting ook als je mailt naar info@dejimmy.nl of belt naar 013-7856227 en de referentie Tilburg.com noemt. De kortingscode is geldig tot en met 19 juni.

Reageer op dit bericht