Nieuws

Theater Tips
Let op! Dit artikel is al 255 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Een avondje uit in april: dit zijn de Tilburgse Theater Tips

Muziek, theater, musical, comedy, dans en nog véél meer: Theaters Tilburg is het hele jaar lang van alle markten thuis. En dat is fijn voor iedereen die graag geniet van een avondje theater, maar misschien niet altijd maanden vooruit wil plannen. Wij zetten elke maand daarom dé Tilburgse Theater Tips voor je op een rijtje: gave voorstellingen waar nog steeds kaartjes voor te krijgen zijn! 

Deze maand lichten we drie totaal verschillende voorstellingen uit: superhelden musical Marvellous, een muzikale ode aan Woodstock en ‘Pas de Deux’ van het Scapino Ballet.

#1 Marvellous – Tarik Janssen, Keja Kwestro e.a.

Ja ja, de allereerste superhelden-saga-musical-happening ter wereld is een feit. Marvellous is een muzikale ode aan het superheldengenre. Het is een grappige, spannende en ontroerende musical met als centrale vraag: wat houdt het nu precies in om een superheld te zijn? Uiteraard met een flinke knipoog naar de succesvolste superheldenfilms!

  • Datum: zaterdag 6 april
  • Tijd: van 20.15 tot 22.30 uur
  • Tickets: vanaf €15,-

#2 Woodstock the Story – 50th anniversary tour

Het is al weer 50 jaar geleden dat de moeder van alle festivals, Woodstock, plaatsvond. Het was hét hoogtepunt van de flowerpower en hippiecultuur. Om dit te vieren, wordt het theater voor een avond omgetoverd tot een groot festivalterrein waar je legendarische muziek van die tijd kunt horen. Van The Who tot Jimi Hendrix en van Santana tot Jefferson Airplane: je wordt getrakteerd op de beste nummers van de beste artiesten!

  • Datum: vrijdag 19 april
  • Tijd: van 20.15 tot 22.55 uur
  • Tickets: vanaf €20,-

#3 Pas de Deux – Scapino Ballet Rotterdam

Pas de Deux kan het beste omschreven worden als een dansconcert waarin twee werelden samenkomen: de wereld van pianist Michiel Borstlap en de wereld van choreograaf Ed Wubbe. De een kristalhelder en imposant door haar eenvoud en harmonie, de ander expressief, ontregelend en dynamisch. Het levert in ieder geval een fascinerende voorstelling op!

  • Datum: dinsdag 23 april
  • Tijd: van 20.15 tot 21.20 uur
  • Tickets: vanaf €24,-

Tilburgse Theater Tips

Elke maand zet Tilburg.com een aantal topvoorstellingen bij Theaters Tilburg op een rijtje. Voorstellingen waar je voor dezelfde maand nog kaarten voor kunt krijgen en die zéker een bezoekje waard zijn. Pak je agenda erbij, bestel tickets en geniet! De complete agenda van Theaters Tilburg vind je overigens hier.

Reageer op dit bericht