Nieuws

Tilburgse Theater Tips
Let op! Dit artikel is al 492 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Een avondje uit in februari: dit zijn de Tilburgse Theater Tips

Muziek, theater, musical, comedy, dans en nog véél meer: Theaters Tilburg is het hele jaar lang van alle markten thuis. En dat is fijn voor iedereen die graag geniet van een avondje theater, maar misschien niet altijd maanden vooruit wil plannen. Wij zetten elke maand daarom dé Tilburgse Theater Tips voor je op een rijtje: gave voorstellingen waar nog steeds kaartjes voor te krijgen zijn! Met deze maand twee dansvoorstellingen met internationale allure en een Nederlandse komedie met onder andere Huub Stapel.

#1 De Waarheid – Huub Stapel, Johanna ter Steege e.a.

De Waarheid is een nieuwe komedie van toneelschrijver Florian Zeller, met onder anderen Huub Stapel en Johanna ter Steege op de planken. Het verhaal gaat over twee ontrouwe stellen: Michel heeft een affaire met Alice, de vrouw van zijn beste vriend. Alice wordt verteerd door twijfel en schuldgevoel en wil alles opbiechten, maar Michel kan heel goed leven met grote leugens. Tijdens hun stiekeme weekend in Bordeaux komt de grote, hilarische maar ook pijnlijke confrontatie. Brengt de waarheid verlichting of niet?

  • Datum: zaterdag 9 februari
  • Tijd: 20.15 – 21.45 uur
  • Tickets: vanaf €24,50

#2 Grand Finale – Hofesh Shechter Company

Na Londen, Parijs en New York is Grand Finale, van het in Londen gevestigde Hofesh Shechter Company, nu ook in Tilburg te zien! Grand Finale wordt omschreven als een van de belangrijkste dansvoorstellingen van dit moment en is genomineerd voor diverse internationale awards. In het stuk van de Israëlische choreograaf en componist zijn onder ander verwijzingen te zien naar de muren die tegenwoordig worden opgetrokken om mensen buiten de landsgrenzen te houden. Lees hier meer over de dansvoorstelling.

  • Datum: dinsdag 12 februari
  • Tijd: 20.15 – 22.15 uur
  • Tickets: vanaf €27,50

#3 Le Temps perdu – Isabelle Beernaert

De Belgische choreografe Isabelle Beernaert keert terug naar Theaters Tilburg. En wel met een compleet nieuwe dansvoorstelling: Le Temps perdu. De voorstelling is een ode aan de essentie: ‘omdat we in deze tijd altijd op zoek zijn maar méér’. Pure, alledaagse bewegingen worden opnieuw geïnterpreteerd, om op zoek te gaan naar de schoonheid ervan. Het is een ode aan het alledaagse: subtiel, authentiek en puur.

  • Datum: donderdag 14 februari (Valentijnsdag!)
  • Tijd: 20.15 – 21.45 uur
  • Tickets: vanaf €26,50

Tilburgse Theater Tips

Elke maand zet Tilburg.com een aantal topvoorstellingen bij Theaters Tilburg op een rijtje. Voorstellingen waar je voor dezelfde maand nog kaarten voor kunt krijgen en die zéker een bezoekje waard zijn. Pak je agenda erbij, bestel tickets en geniet! De complete agenda van Theaters Tilburg vind je overigens hier.

Reageer op dit bericht