Nieuws

Tilburgse Theater Tips
Let op! Dit artikel is al 451 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Een avondje uit in maart: dit zijn de Tilburgse Theater Tips

Muziek, theater, musical, comedy, dans en nog véél meer: Theaters Tilburg is het hele jaar lang van alle markten thuis. En dat is fijn voor iedereen die graag geniet van een avondje theater, maar misschien niet altijd maanden vooruit wil plannen. Wij zetten elke maand daarom dé Tilburgse Theater Tips voor je op een rijtje: gave voorstellingen waar nog steeds kaartjes voor te krijgen zijn!

Deze maand lichten we drie tips uit voor iedereen die gek is op toneel: ‘Laten we eerlijk zijn’, ‘Charley, de komische musical’ en ‘Op hoop van zegen’.

#1 Laten we eerlijk zijn – Owen Schumacher, Beau Schneider e.a.

Otto is eigenaar van een prachtig pand in de stad. Maar niet alleen. Zijn ex-vrouw is nog altijd mede-eigenaar en woont een etage boven hem. Moet toch kunnen als ruimdenkende mensen. Maar al snel blijkt dat niet alleen het pand, maar ook hun eigen relatie met behoorlijk wat achterstallig onderhoud kampt…. ‘Laten we eerlijk zijn’ is een samenwerking tussen caberatiers en acteurs en tussen cabaret en toneel. Maar uiteindelijk gaat het maar om één ding: een goed verhaal.

  • Datum: vrijdag 8 maart
  • Tijd: 20.15 – 21.45 uur
  • Tickets: vanaf €19,50

#2 Charley, de komische musical – Jon van Eerd, Vera Mann e.a.

Als Charley gedwongen wordt om zich voor te doen als een charmante tante, komt hij er al snel achter dat vrouw-zijn niets voor hem is. Zeker niet als twee vaders een oogje op hem (of haar) laten vallen. En alsof dat nog niet genoeg is, arriveert op dat moment zijn lang verloren liefde Elle mét de echte tante… ‘Charley, de komische musical’ is een avondje buikpijn van het lachen met de meester van de lach, Jon van Eerd.

  • Datum: zaterdag 23 maart
  • Tijd: 20.15 – 22.30 uur
  • Tickets: vanaf €29,50

#3 Op hoop van zegen – Bill van Dijk, Mariska van Kolck e.a.

‘Op hoop van zegen’ is een oer-Hollandse musical, gebaseerd op het klassieke toneelstuk van Herman Heijermans. Het verhaal gaat over het wel en wee van vissersweduwe Kniertje en de andere vrouwen die hun geliefden aan de zee hebben verloren. Deze nieuwste remake is in de vorm van een musical, met prachtige muziek, aangrijpende scènes en een sterrencast met onder anderen Bill van Dijk, Mariska van Kolck en Joke de Kruijf.

  • Datum: donderdag 28 maart
  • Tijd: 20.15 – 22.30 uur
  • Tickets: vanaf €30,50

Tilburgse Theater Tips

Elke maand zet Tilburg.com een aantal topvoorstellingen bij Theaters Tilburg op een rijtje. Voorstellingen waar je voor dezelfde maand nog kaarten voor kunt krijgen en die zéker een bezoekje waard zijn. Pak je agenda erbij, bestel tickets en geniet! De complete agenda van Theaters Tilburg vind je overigens hier.

Reageer op dit bericht