Nieuws

Groen Xtra
Let op! Dit artikel is al 872 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Een baan zonder sollicitatiegesprek: Groen Xtra biedt gelijke kansen voor iedereen

Ondanks de groeiende economie is er een grote groep mensen die zonder werk thuis zit. Tegen hun zin in. Om wat voor reden dan ook, lukt het hen niet om een baan te vinden. Voor deze groep mensen zet Groen Xtra haar deuren open. Zij bieden namelijk banen zonder dat je hiervoor hoeft te solliciteren!

Groen Xtra heeft momenteel tien banen in het groen beschikbaar. Het enige wat je hiervoor moet doen is naar het hoofdkantoor van Groen Xtra (Insulindestraat 9 in Tilburg) komen en je naam op de lijst te schrijven. Op volgorde van inschrijving laten zij mensen starten in een van hun 40 groenploegen in Tilburg of één van de regio gemeenten.

Iedereen een kans bieden

Manager Karel van Remunt: “We willen mensen die aan de zijlijn staan een kans bieden. Vaker dan we denken hebben mensen tijdens een sollicitatie last van hun leeftijd, ontbrekende diploma of een verkeerde achternaam. Dat alles maakt ons niet uit. Wij zijn blij met gemotiveerde mensen die graag aan de slag willen.”

Sinds jaren voert Groen Xtra het beheer en onderhoud van de openbare ruimte uit voor de regio Tilburg. Zij zijn op alle (werk) dagen van de week aan het werk in de regio Tilburg, om onze wijken of buurt mooier en beter te maken. Wil je meer informatie over Groen Xtra? Kijk dan even op de website of bel naar 013-464 1700.

Groen Xtra

Reageer op dit bericht