Een klusjesman nodig in regio Tilburg: hier moet je opletten

Ben je op zoek naar een klusjesman voor een klus in of rond je huis in Tilburg of omgeving? Er zijn natuurlijk allerlei klusbedrijven voor jouw klus beschikbaar, maar hoe maak je een keuze? Het is toch belangrijk om zeker te weten dat jij iemand inhuurt die de klus goed klaart en gemakkelijk bereikbaar is. Daarom zijn er een aantal aandachtspunten om rekening mee te houden.

Regionale beschikbaarheid

Het is een voordeel als de klusjesman uit de regio Tilburg komt. Dat heeft te maken met de reisafstand naar jouw woning die dan beperkt is. Dat scheelt bijvoorbeeld op de voorrijkosten die het klusbedrijf in rekening brengt. Het is bovendien prettig om een klusjesman uit de eigen regio in huis aan het werk te hebben. Dat geeft je eerder een vertrouwd gevoel. Ook in de communicatie is het vaak wat gemakkelijker. Bovendien is de klusjesman ook dichtbij als er na afloop van klus nog extra werkzaamheden te verrichten zijn. Met het oog op de beschikbaarheid is het verder ideaal als de klusjesman op korte termijn aan de slag kan. Vooral als er sprake is van een situatie die toch wat spoed vereist. Bijvoorbeeld het inzetten van een nieuwe ruit als deze kapot is gegaan.

Inschrijving bij de Kamer van Koophandel

Een ander aandachtspunt is de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Een klusjesman met een eigen bedrijf straalt professionaliteit uit wanneer ze bij de KvK zijn ingeschreven. Het is dan niet iemand die het er zomaar even bij doet, maar zich echt richt op het aanbieden van een klusservice. Dat wekt uiteraard ook weer vertrouwen op in het goed uitvoeren van de klus. Een bedrijf dat een klus uitvoert, wil dat naar behoren doen. Dat is goed voor de mond-tot-mond reclame en zeker als de klusjesman uit de regio in Tilburg komt, waar jij woont.

Waar huur je een klusjesman voor in?

Een klusjesman is inzetbaar voor allerlei kleine klussen. Bijvoorbeeld voor het ophangen van lampen of gordijnrails. Of voor het verhelpen van een klemmende deur net als het repareren van een lekkende kraan. Het gaat vooral om het uitvoeren van kleine klussen en niet zozeer om grote verbouwingen. Daarvoor heb je een aannemer nodig of een echte vakman als je bijvoorbeeld een wand wilt laten stucen of de muren mooi wilt laten schilderen. Een klusjesman is namelijk meer een allround vakman met een bus vol gereedschappen om de meest uiteenlopende kleine klusjes te klaren.

Maak je de keuze om een vakman in te huren voor een bepaalde klus? Dan kan Werkspot de oplossing bieden voor het vinden van een passende vakman. Als consument kan je gratis en eenvoudig een klus plaatsen op het platform en hierna kunnen vakmannen zich aanmelden voor de klus. Om ervoor te zorgen dat de klus duidelijk is voor de vakmannen is het aan te raden om foto’s toe te voegen, wat gemakkelijk kan via jouw smartphone.