Nieuws

Let op! Dit artikel is al 4091 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Een nieuwe Carnavalssnack voor het goede doel

Tijdens Carnaval 2010 zal in Tilburg een nieuwe dimensie worden gegeven aan het snacken tijdens Carnaval: Snacken voorhet goede doel.

Op het Piusplein in Tilburg zal op 6 februari tijdens hetpre-carnavalsevenement Proefblaoze deintroductie plaatsvinden van de Tilburger. De Tilburger is een overheerlijk broodje hamburger met daaroverheen een plakjeoude kaas overgoten met een sausje van gecarameliseerde uitjes en EliternaBoerenjongens. De Tilburger laat zich het best omschrijven door de reactie van Peter van Vliet, een 38-jarige automonteur uit Gilze-Rijen. ‘Lekker hartig maar tegelijk ook zoet, wateen smaak sensatie!’.

Café Slagroom
Niet alleen desmaak van de Tilburger is bijzonder, ook het achterliggende doel isopmerkelijk. Tijdens het Proefblaoze kunnen alle Tilburgers de slachtoffers inHaïti steunen door het kopen van een Tilburger, een Tilburger voor Haïti! 25Cent per verkochte Tilburger zal direct naar Giro 555 gaan. De Tilburgerszullen verkrijgbaar zijn tijdens Proefblaoze bij Café Slagroom, Piusplein 6A,dus carnaval mee en help!

Meer weten over carnaval in Kruikenstad?
www.tilburg.com/carnaval

Reageer op dit bericht