Een zonnige start van 2017 met Helder Zon

Helder Zon

Helder Zon heeft op het hoofdkantoor van Wolkat in Tilburg 188 LG Solar zonnepanelen geplaatst met Enphase micro omvormers. Dit systeem zorgt ervoor dat de gehele energiebehoefte duurzaam wordt opgewekt met zonne-energie.

Daarmee is het pand van Wolkat energieneutraal. Wolkat is een groep van innovatieve recyclingbedrijven. Zij beheersen de totale keten voor het circulair recyclen van textiel; van inzameling tot en met het eindproduct. Een duurzame opwekking van elektriciteit met zonnepanelen past hier dus perfect in.

Helder Zon

Dit bedrijf biedt zonne-energiesystemen aan voor bedrijven en particulieren. Zij ontzorgen de klant vanaf het gratis advies tot volledige realisatie. Helder Zon biedt nieuw licht op jouw energie. Een nieuwe kijk op een wereld waarin conventionele methoden voor het opwekken van energie niet langer voldoen. Ze geloven heilig in zonne-energie en doen dat met een duurzame blik. Zie ze daarom niet als de zoveelste leverancier in de energiemarkt. Jouw partner in duurzame energie, die samen met jou toewerkt naar besparingen: dát is Helder Zon.